Tilburgse opent Alpenhotel: Korting voor Tilburgers

Tilburgers profiteren van een aantrekkelijke aanbieding in hotel Esprit Montagne in het Franse Les Portes du Soleil. Onlangs opende de Tilburgse Anneke Langenhuijsen met haar partner haar droomhotel in het pittoreske Alpendorpje La Chapelle d’Abondance. Als dank aan haar geliefde stad en oud-stadsgenoten, biedt zij de inwoners van de schoonste stad van et laand een exclusieve korting.

Anneke (28) is een geboren en getogen Tilburgse. Basisschool de Borne, het Theresialyceum en de KUB doen vele herinneringen bij haar naar boven komen. Maar ook haar werk bij de gemeente Tilburg, een heerlijke cappuccino op het terras van Anvers, of genieten van de Tilburg Zomertraktaties… dat zijn allemaal waardevolle herinneringen voor haar.

Liefde in de bergen
Ze had nooit de droom gehad ooit een hotel te beginnen, maar het lot had duidelijk andere plannen met haar. In 2006 ontmoette ze de Nederlandse Alke, die hoog in de Zwitserse Alpen een hotel runde. Het was liefde op het eerste gezicht en de plannen voor een wetenschappelijke carrière waren in één klap van de ban. Na een aantal jaren voor een ander te hebben gewerkt, vonden Anneke en Alke eindelijk hun eigen plekje in het prachtige La Chapelle d’Abondance in “de Vallei van Overvloed”.

ANWB
“We zijn dan wel nieuwkomers op de markt, maar dat is alleen qua naam. In Zwitserland hebben we met succes een 3-sterren hotel gerund en een prima contact met de ANWB opgebouwd. We zijn dan ook erg blij dat we in september door de Kampioen in het zonnetje zijn gezet en dat we de goede samenwerking met de ANWB voortzetten,” vertelt Anneke enthousiast. Gasten kunnen echter ook direct bij haar boeken en profiteren dan van een zogenaamde Tilburg-korting.
 
Tilburg-korting
“Het is een paradijs op Aarde. Watervallen, meertjes, alpenweiden vol bloemen, het skigebied Les Portes du Soleil voor de deur en het Meer van Geneve op een steenworp afstand, het is hier prachtig! Maar toch zal ik altijd een zwak voor mijn ‘heerlijke Brabantse land’ houden,” mijmert Anneke.
Als blijk van waardering voor haar stad, nodigt ze Tilburgers uit voor een exclusief hotelarrangement: 10% korting op een verblijf in het hotel, op basis van ontbijt en gastronomisch 3-gangen diner van streekspecialiteiten. “In ruil voor een klein souvenirtje van thuis,”voegt ze er lachend aan toe.

Deze korting is niet van toepassing op het ANWB-arrangement, maar slechts geldig bij een directe boeking. Op tilburg.hotelespritmontagne.com vind je de voorwaarden en weken waarin de aanbieding geldt.