Tilburgse PauwR en Estate in de top van Best Workplaces 2018

pauwr en estate

Elk jaar in maart maakt Great Place to Work in Nederland de lijst van Best Workplaces bekend. Dit jaar staan er twee Tilburgse bedrijven in de top van Best Workplaces Small 2018: PauwR Digital Marketing en Estate Digital.

PauwR en Estate

In de categorie Best Workplaces Small 2018 staat PauwR Digital Marketing op nummer drie. PauwR scoort volgens de lijst het beste op ‘Het werk een inspiratie laten zijn voor medewerkers. Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en persoonlijk en warm welkom voor nieuwkomers’. Het Tilburgse Estate Digital staat in deze lijst op nummer 15. Zij scoren goed op ‘Het gezamenlijk vieren van speciale gelegenheden en mijlpalen. Aandacht voor balans tussen werk en privé en het werk een inspiratie laten zijn voor medewerkers.’

Best Workplace 2018

Ieder jaar publiceert Great Place to Work de lijst van Best Workplaces. Voor deze lijst hanteren ze strikte criteria en kijken ze zowel naar het werkgeversbeleid als naar de beleving van de medewerkers. Een Best Workplace is een organisatie waar je vertrouwen hebt in de mensen waarvoor en met wie je werkt, trots bent op wat je doet en plezier hebt met collega’s.

Great Place to Work® doet wereldwijd onderzoek in 52 landen bij meer dan 6.000 bedrijven. In de Verenigde Staten is de Best Workplaces lijst beter bekend als de Fortune Top 100.

Check hier de lijsten van Best Workplaces 2018.