Tilburgse sfeergebieden geven voor €900,- aan prijzen weg

tilburgse sfeergebieden

Ja je leest het goed, je kunt voor €900,- aan prijzen winnen te besteden in de Tilburgse binnenstad! Precies twee weken geleden ging de campagne ‘Tilburg, stad met Kleur’ van start met het doel de kwaliteiten van Tilburg benadrukken. Om te laten zien wat de verschillende sfeergebieden in de stad te bieden hebben, geven de ondernemers gave prijzen weg.

In samenwerking met Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg laten wij de bezoekers van Tilburg.com kennis maken met deze negen sfeergebieden. Daarom geven wij van de verschillende gebieden een prijs ter waarde van €100,- weg. De prijsvragen lopen deze en komende week af. Je hebt dus nog eventjes om mee te doen!

Win prijzen in Tilburgse sfeergebieden

Wil jij kans maken op één van de prijzen? Doe dan mee aan de prijsvragen. Bekijk hieronder wat je kunt winnen per sfeergebied:

  • Tilburgse Winkelhart: win een cadeaubon van €50,- voor Gimbrère Mode en Gianotten Mutsaers.
  • Spoorzone: win een bierproeverij voor twee personen bij RAW en een lunch voor twee personen bij De Houtloods.
  • Tilburgse horecagebied: win een cadeaubon voor een wijnproeverij met ballenbordje bij Café Van Horen Zeggen, een cadeaubon voor één keer radje draaien bij Café de Boekanier, een sharefoodplank voor twee personen bij Café Bolle, een lunch voor twee personen bij Polly Maggoo en een lunch voor twee personen bij Café Stoffel.
  • Cultuurkwartier: win twee kaarten voor ‘Symfonie in het Park’ in de concertzaal en twee tickets voor het ‘Nederlands Dans Theater’ in de Schouwburg.
  • Linten Korvel en Besterd: win een cadeaubon van €50,- voor Café Berlijn en een cadeaubon van €50,- voor Afghaans Restaurant Sarban.
  • Piushaven: win een culinaire tour ter waarde van €100,- door de Piushaven met een hapje en drankje bij alle horecaondernemers aan de haven.
  • Museumkwartier: win twee entreekaarten van het TextielMuseum en twee bijzondere theedoeken. Daarnaast geeft museum de Pont twee entreekaarten met een pontje papier weg.
  • Veemarktkwartier: win twee kaarten voor het Jamin Fissa met onder andere Ronnie Flex, B-Brave en Stuk TV. Daarnaast kun je een setje op maat gemaakte babyschoentjes van Juul op maat en een kraagje van Idiot du Village winnen.
  • Dwaalgebied: win een prijzenpakket van 19 ondernemers in het Dwaalgebied ter waarde van €100,-.

Elke dag loopt er één prijsvraag af, dit is dus je laatste kans om aan alle prijsvragen mee te doen! Dus doe mee, maak kans op vette prijzen en leer de stad nóg beter kennen!