Tilburgse snackfabriek Van Geloven pakt uit en geeft jaar lang gratis snacks weg!

Ja, het is echt waar! Jij maakt kans op een jaar lang gratis snacks. Ken of ben jij de nieuwe monteur van Van Geloven? Dan kun jij een heel jaar lang genieten van gratis snacks! Word jij hier al enthousiast van? Lees dan snel verder!

Dat het lastig is om aan nieuwe collega’s te komen in de huidige arbeidsmarkt, weten ze bij Van Geloven ondertussen wel. Daarom pakt de grootste krokettenfabriek van de wereld uit met een leuke actie. Al zit je in een saaie kringverjaardag van een verre oom of je bent op een ‘bier-en-bitterbal’ feest: op ieder feestje komen de snacks van Van Geloven voorbij en daar kun jij aan bijdragen!

Passie voor techniek

Als monteur heb jij natuurlijk een grote passie en fascinatie voor techniek en weet jij van aanpakken. Daarnaast voel jij je als monteur thuis in een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Het huidige team van monteurs bestaat uit negentien fanatieke, enthousiaste en gezellige monteurs. Daar kun jij dus onderdeel van uitmaken!

Kijkje achter de schermen

Gina nam alvast een kijkje op jouw mogelijke toekomstige werkplek. Samen met Marcel van de Technische Dienst gingen de twee kijken naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Van Geloven. Wil jij weten hoe een dagje er bij Van Geloven eruit ziet? Check snel de video hieronder!

Solliciteren

Denk jij dat jij dé nieuwe monteur voor Van Geloven bent of ken jij de ideale kandidaat? Super! Je kunt hier solliciteren. Om met de actie mee te doen, beantwoord je de vraag ‘hoe heb je deze vacature gevonden?’ met ‘Tilburg.com’.

Over Van Geloven

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken. Zo hebben ze veel snacktoppers in het assortiment, denk aan de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben Croquet , de Souflesse kaassouflé en nog veel meer.

Het blij maken en verrassen van mensen met de lekkerste snacks, is de missie van Van Geloven. Ze willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. Het bedrijf is trots op hun producten en dat merk je aan letterlijk alles!

Andere openstaande functies

Naast de openstaande functie van monteur, heeft Van Geloven nog veel meer functies openstaan. Zo zoeken ze onder andere een quality assurance manager, meewerkend voorman, operator, HR assistent, SHE coördinator, medewerker etikettering en specificatiebeheer en nog heel veel meer. Lijkt het je leuk om het team van Van Geloven te versterken? Neem dan snel eens een kijkje op de website van Van Geloven!

Voorwaarden

Natuurlijk kan Van Geloven niet zo maar aan iedereen gratis snacks weggeven, daarom zitten er een aantal voorwaarden aan deze actie vast:

De aandrager ontvangt een jaar lang gratis snacks wanneer de sollicitant wordt aangenomen in de functie monteur bij Van Geloven en de proefperiode doorkomt. De aandrager kan ook de sollicitant zelf zijn. Per sollicitant kan maar 1 persoon als aandrager beschouwd worden. In het sollicitatieformulier geeft de aandrager aan dat hij of zij de actie heeft waargenomen via Tilburg.com. De aandrager ontvangt 12 tegoedbonnen waarmee hij of zij een door Van Geloven samengesteld snackpakket kan komen ophalen (op afspraak). Er kan één snackpakket per maand worden opgehaald.

Met vragen, klachten of opmerkingen kan men zich wenden tot het recruitment management van Van Geloven via recruitment@vangeloven.com Van Geloven heeft het recht om deze actievoorwaarden gedurende de actieperiode zonder voorafgaande kennisgeving aan deelnemers aan te passen indien de omstandigheden dit vereisen dan wel de actie eenzijdig te wijzigen, onderbreken of te beëindigen, zonder dat dit op enige wijze recht geeft schadevergoeding of enige andere aanspraak van de deelnemer jegens Van Geloven. De versie van de actievoorwaarden die van kracht was op het moment van deelname is van toepassing op de deelnemer.