Tilburgse startup Dayhaps lanceert Whatsapp voor agenda’s

Dayhaps

Met de Dayhaps app kun je eenvoudig een groepsagenda maken zoals je gewend bent een groepswhatsapp te maken. Echt simpel dus. Met deze simpele groepsagenda kun je eenvoudig met je partner, kinderen, familie, vrienden of sportteam samen een agenda beheren.

Hoe werkt het?

Zodra een deelnemer van een groepsagenda een activiteit plaatst krijgen alle andere deelnemers bericht van de nieuwe activiteit. Je hoeft dus ook niks meer zelf in je agenda te schrijven wanneer iemand anders het in de groep plaatst. Geen kans meer om activiteiten te vergeten in een Whatsapp bericht en je hoeft ook niet meer naar huis bellen om te vragen wat er op de keukenkalender staat.

Tilburgse startup

Dayhaps is een Tilburgse startup die al geruime tijd actief is in agenda land maar nu een duidelijke koers heeft uitgezet om ‘s werelds simpelste groepsagenda te zijn en blijven. Met de lancering van deze app in zes talen kunnen we stellen dat eenvoud siert en het Tilburgse bedrijf Dayhaps hiermee een super handige app uitbrengt.

Dayhaps downloaden

Lijkt jou dit wel handig? De app is nu gratis te downloaden in de appstore en playstore. Meer informatie over deze nieuwe app vind je op hun website.