Tilburgse sterren-chef maakt kookboek met bekende Tilburgers voor goed doel!

Kookboek met bekende Tilburgers

Paul Kappé – chef-kok van Monarh – heeft zijn eerste kookboek uitgebracht. Recht vanuit het hart, speciaal samengesteld met overheerlijke gerechten bestaande uit verrassende ingrediënten. Onder Paul’s motto ‘eten verbindt elkaar’, is Paul niet in zijn eentje aan de slag gegaan, maar heeft hij samengewerkt met negen bekende Tilburgers. Het kookboek is nu te koop via de website de opbrengsten gaan naar het goede doel.

Het kookboek

Het uitbrengen van een kookboek is stiekem altijd al een droom geweest van Paul Kappé. Na het behalen van een Michelinster als eerste (en tot nu toe enige) restaurant in Tilburg, vond Paul het tijd voor een nieuw project. Dit ging hij aan met ‘zijn’ Tilburgse toppers. Voor zijn nieuwe kookboek zocht hij een samenwerking met verschillende bekende Tilburgers. Denk bijvoorbeeld aan Gers Pardoel, Guus Meeuwis, Nol Havens en Leo Alkemade.

Een aantal van die bekende Tilburgers hebben al behoorlijk wat feeling met koken. Zo staat Marc Meeuwis graag lang achter het fornuis. Andere Tilburgers – zoals rapper Gers Pardoel – maak je het meest blij met een frietje Oorlog.

Voor het goede doel

De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar het Ronald McDonald Huis & Huiskamer Middenwest-Brabant. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark en Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis. Op die manier zijn zij dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuis. Zo zijn zieke kinderen minder bang en verdrietig tijdens hun tijd in het ziekenhuis. Want dicht bij elkaar zijn met ziekte en zorg helpt écht.

Het boek is verkrijgbaar bij Albert Heijn XL, waar je het boek eenvoudig online kan bestellen via de QR code op de stand! Zo haal je gelijk de benodigde ingrediënten in huis. Het boek kost €13,95. Welke keukenprins- of prinses doe jij dit mooie boek cadeau?