Tilburgse studentenvereniging haalt bijna 3000 euro binnen voor het Rode Kruis

IESN-studentenvereniging-tilburg

In het weekend van 19 en 20 december heeft internationale studentenvereniging I*ESN Tilburg een 24-uur lange livestream georganiseerd met verschillende genres muziek en een veiling van een groot arrangement aan producten. De Tilburgse studenten zijn trots en dankbaar voor alle steun en donaties die ze hebben ontvangen en hopen zo ook te laten zien dat studenten graag een steentje willen bijdragen in deze tijd.

Op 19 en 20 december organiseerde Studentenvereniging I*ESN Tilburg het Charity Extravaganza, een 24-uurs livestream op het platform Twitch, waarbij geld werd ingezameld voor het Corona Fonds van het Rode Kruis. Met dit initiatief wilde de internationaal georiënteerde studentenvereniging laten zien dat studenten, op 1.5 meter en virtueel, graag willen en kunnen bijdragen aan het oplossen van het virus wat zich momenteel door de wereld verspreid.

Tijdens de livestream hebben verschillende dj’s gedraaid en liet Sofia Samarskaya, een singer-songwriter, zien wat ze in petto hebben. Ook was er initiatief vanuit verschillende Tilburgse studie-, studenten- en sportverenigingen om hun specialiteit te laten zien! De samenwerking vanuit al deze verschillende partijen heeft een mooi beeld geschetst over wat studerend Tilburg kan betekenen voor het goede doel in deze bijzondere tijden.

Met deze livestream is er in totaal €2978.87 opgehaald, maar er kan nog gedoneerd worden tot maandag 28 december.