Tilburgse Tamara Straatman is genomineerd voor een VIVA 400 award

viva 400 award

De Tilburgse Tamara Straatman is genomineerd voor een VIVA 400 award. Zij was dit jaar het boegbeeld van de anti-pestcampagne van minister Lodewijk Asscher. Ze zegt ‘nee’ tegen pesten met haar eigen verhaal. Wil jij ook dat pesten stopt? Stem dan voor 4 november op Tamara!

Tamara Straatman

Tamara biedt verschillende trainingen aan om anderen gelukkiger te maken. Als life coach helpt zij haar cliënten onder andere bij het overwinnen van faalangst en hoe je meer van jezelf kunt leren houden. Dit jaar werd ze het boegbeeld van de anti-pestcampagne van minister Lodewijk Asscher. “Pesten is zoiets als bommen gooien met woorden,” volgens Tamara. Ze is zelf ook altijd gepest en ze vindt het vreselijk dat pesterijen nog vaak voorkomen.

Ze zegt ‘nee’ tegen pesten met haar eigen verhaal. Hiermee wil ze pesters bewust maken van de emotionele gevolgen en de gepeste personen inspireren om voor zichzelf op te komen, zodat pesten geen enkele kans meer krijgt.

VIVA 400 award

De VIVA400-lijst bestaat uit een mix van bijzondere vrouwen. Van groene denkers tot wetenschappers en van stuntvrouwen tot ontwerpsters. Eén ding hebben ze gemeen: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en talent. Tamara Straatman valt onder de categorie Wereld Verbeteraars.