Tilburgse terrassen volgende week weer open: horeca massaal op zoek naar personeel

Tilburgse horeca

Goed nieuws voor iedereen die wel toe is aan een lekker wijntje, versgetapt biertje of een cocktail in het lentezonnetje. De Tilburgse terrassen mogen vanaf 28 april weer open. Weliswaar van 12:00 – 18:00 uur en onder voorwaarden, maar toch: je kunt weer uitkijken naar een lunch of borrel op het terras. 

Dit betekent dat de Tilburgse horeca de komende week weer de terrassen gaat uitzetten. Maar het betekent ook dat de horeca massaal op zoek is naar versterking in de bediening.

Vacatures in de bediening

Ben jij op zoek naar een leuk (bij)baantje in de bediening? Misschien kun je dan binnenkort bij een van onderstaande Tilburgse horecazaken aan de slag.

Benieuwd naar meer horecavacatures (onder andere voor koks, leidinggevenden, afwassers en meer)? Check dan deze pagina. 

Heb jij een horecazaak en ben je klant bij ons maar staan je vacatures nog niet online? Of ben je nog geen klant maar heb je wel interesse om vacatures te plaatsen? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com.

Meer versoepelingen

Daarnaast wordt er komende week naast de terrassen ’s middags openen meer versoepeld. Zo mogen de winkels weer open gaan zonder afspraak onder bepaalde voorwaarden. Ook komt de avondklok te vervallen.