Tilburgse traditie: de meimaand is begonnen en dus gaan we naar de Hasseltse Kapel

Hasseltse kapel

Het is weer mei en dat betekent dat het de Mariamaand is. In Tilburg is het dan de traditie om naar de Hasseltse Kapel te gaan. Daar staat de snoepkraam van Cruijssen Zoetwaren namelijk de hele maand voor je klaar. Lees snel verder over deze Tilburgse traditie. 

Bij de kraam van Cruijssen Zoetwaren naast de Hasseltse Kapel verkopen ze zo’n 275 verschillende soorten snoep. Ze hebben een uitgebreid assortiment voor jong en oud. Denk aan stroopsoldaatjes, salmiak, kaneelbrokken, nougat, gummy snoepjes, zure snoepjes, sprays, lolly’s en veel meer.

Openingstijden Cruijssen Zoetwaren

Cruijssen Zoetwaren staat tot en met 31 mei iedere dag voor je klaar bij de Hasseltse Kapel. Maandag tot en met zaterdag zijn ze van 09:00 – 20:30 uur geopend. Op zondagen en tijdens Hemelvaartsdag zijn ze van 07:00 – 20:30 uur geopend.

Tilburgse traditie

Het is een Tilburgse traditie om in de meimaand naar de Hasseltse Kapel te gaan om een kaarsje aan te steken en daarna wat snoep te kopen. Deze traditie gaat van generatie op generatie.

Snoep winnen

Wij mogen van Cruijssen Zoetwaren vijf goedgevulde snoeptrommels en vijf troostprijzen (een kaneel- en kersenstok) weggeven. Daarvoor kun je het beste de prijsvraag op onze website invullen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Cruijssen Zoetwaren en actuele updates? Volg ze dan op Facebook.