Tilburgse vestiging Arend Auto viert opening met grote openingsshow

gloednieuwe vestiging

Renault en Dacia dealer Arend Auto heeft eind 2018 een gloednieuwe vestiging geopend aan de autoboulevard op industrieterrein Kraaiven in Tilburg. “In dit hypermoderne autobedrijf, vol technische innovaties, kunnen klanten de wereld van Renault, Dacia en Arend Auto optimaal beleven,” aldus vestigingsmanager Bas Hessels. Om dit te vieren wordt op 18 en 19 mei een openingsshow georganiseerd. 

“Wij zijn er trots op dat we zo’n prachtig pand hebben gerealiseerd langs de welbekende Midden-Brabantweg. Een top locatie voor een top bedrijf,” gaat Bas Hessels verder. Bezoekers die binnenkomen in de nieuwe vestiging wanen zich direct in een ultieme Renault en Dacia experience.

Brabantse gezelligheid

Alle prachtige modellen van de Nederlandse Hoofddesigner van Renault, Laurens van den Acker, zijn hier te bewonderen. De medewerkers van Arend Auto staan iedereen met een grote glimlach te woord en helpen klanten bij het samenstellen van de perfecte auto. “Dit doen we onder het genot van een heerlijk kopje koffie en de bekende Brabantse gezelligheid. Daarnaast willen wij graag dat iedereen een proefrit maakt in onze modellen zodat ze direct het juiste gevoel krijgen bij de auto,” aldus verkoopadviseur Patrick van den Boogaard.

Serviceadviseur Dennis van der Schoot vertelt trots over zijn nieuwe werkplek. “Met onze nieuwe werkplaats, waarin alle nieuwste technieken voorhanden zijn, kunnen wij klanten optimaal bedienen. Onze monteurs zijn zo trots als een pauw op hun nieuwe werkomgeving!” Of het voor reparatie, onderhoud, APK of andere werkzaamheden gaat. Bij Arend Auto is iedereen van harte welkom.

Alle soorten en maten occasions

Op de eerste etage staan tachtig prachtige occasions opgesteld. Daar tussenin staat verkoopadviseur Jack Reijnders te stralen. “Man wat ben ik trots om hier te staan. We hebben hier echt alle soorten en maten occasions, voor elk wat wils. Ze zien er allemaal nog uit als nieuw en zijn dealeronderhouden, alleen maar echte kwaliteit dus.”

Gloednieuwe vestiging in Tilburg

De opening van deze nieuwe vestiging betekent dat Arend Auto Oisterwijk verhuist naar de nieuwe locatie. Voor klanten uit de regio Oisterwijk biedt Arend Auto een haal- en brengservice aan. “Het is echt de moeite waard om naar Tilburg te komen. De reistijd is vanwege de goede bereikbaarheid nauwelijks toegenomen terwijl we in het nieuwe pand onze klanten beter van dienst kunnen zijn.” vervolgt Bas Hessels.

Openingsshow

In het weekend van 18 en 19 mei organiseert Arend Auto Tilburg een grootse openingsshow waarbij iedereen van harte welkom is. Het wordt een weekend met vele leuke activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, een hapje en drankje en uiteraard de beste deals. Wil je meer weten over de openingsshow van Arend Auto Tilburg? Neem dan een kijkje bij ons in de agenda!