Nieuws

Mercure Hotel Tilburg/IBIS Tilburg zoeken een medewerker housekeeping/algemene dienst
Let op! Dit artikel is al 256 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse werkgever in de spotlight: Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt versterking!

Je hebt het ongetwijfeld wel eens gezien, je bent er wel eens langs gelopen of bent ooit wel eens binnen geweest: Mercure Hotel Tilburg Centrum. Het hotel, dat onderdeel uitmaakt van de internationale hotelketen Accor Hotels, ligt midden op de Heuvel; het stadshart van Tilburg. Een geweldige plek om als toerist (in eigen stad) een nacht door te brengen en de stad te ontdekken.

Maar Mercure Hotel Tilburg Centrum is niet alleen een heerlijk hotel, het is ook een hele fijne werkgever. Ben jij op zoek naar een baan in de hotellerie? En dan het liefst ook nog in het hart van Tilburg? Dan hebben we goed nieuws! Ze zoeken namelijk versterking.

Afwisselende functie

Zo zijn ze op zoek naar een medewerker housekeeping/algemene dienst voor 15 tot 30 uur per week. Het is een combi-functie waarbij je dus op verschillende vlakken in het hotel actief zal zijn. Een hele afwisselende en flexibele functie, waarbij je voornamelijk in de avonduren en weekenden werkt.

Als medewerker housekeeping zorg je ervoor dat de hotelkamers spik en span zijn. Denk hierbij aan: het opmaken van bedden, stofzuigen en het aanvullen van handdoeken. Aan de andere kant zorg je als medewerker algemene dienst voor een hele goede eerste indruk van Mercure bij de gasten. Dit doe je onder andere door het onderhouden van de algemene ruimtes en het bijvullen van de coffeecorner.

Bekijk hier de complete vacature en solliciteer!

Voordelen van Mercure

En als je de fijne (internationale) hotelsfeer en de locatie van Mercure Hotel Tilburg Centrum nog niet genoeg reden vindt om te solliciteren, dan hebben we hier nog een aantal redenen:

  • Een hecht, gezellig en jong team waar je in komt te werken;
  • Korting op slapen, eten en drinken in alle Accor Hotels wereldwijd;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en kansen om jouw talent (binnen de hotellerie) verder uit te diepen;
  • Marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over Mercure?

Wil je meer weten over Mercure Hotel Tilburg Centrum? Over het hotel zelf, over de werkzaamheden als medewerker housekeeping/algemene dienst? Of over werken bij het hotel in het algemeen? Neem dan eens een kijkje op de website, Facebook, Instagram of neem contact op door te bellen naar: 013 535 46 75.