Tilburgse werkgever uitgelicht: Heskon groeit gigantisch en is op zoek naar tientallen nieuwe medewerkers

Werkgever Heskon

Kennen jullie het Tilburgse bedrijf Heskon al? Het bedrijf reviseert (herstelt) wekelijks met een team van gezellige medewerkers zo’n 400 accu’s van elektrische fietsen. Het bedrijf is zo aan het groeien, dat ze op zoek zijn naar tientallen nieuwe medewerkers. Ze zoeken zowel parttime als fulltime krachten.

Fotografie: Jules van Iperen

En extra fijn: Heskon zoekt bij voorkeur nieuwe medewerkers uit de regio Tilburg. Jullie dus! Eerder vertelde Hannes de Jong (eigenaar van Heskon) ons hier al het volgende over. “Ik neem graag mensen uit Tilburg aan. Mensen die een uur in de auto of trein zitten voordat ze op hun werk zijn, dat vind ik ongezond. Lekker dichtbij huis werken, dat is toch veel fijner?”

En dus werken er veel Tilburgers bij Heskon. “Ik wil dat mijn bedrijf een afspiegeling is van de Tilburgse maatschappij. Er werken hier jonge mensen, oudere mensen, mannen, vrouwen, mensen met diploma’s en mensen zonder diploma’s. Iedereen is hier welkom.” Niet alleen zijn de producten (de accu’s) waardevol en duurzaam. De mensen die er werken vinden ze nog veel meer waard en dit zie je dan ook terug in de bedrijfsvoering.

Bij Heskon reviseren ze dus wekelijks honderden accu’s en dat worden er de komende tijd nog veel meer. Mensen willen immers meer duurzame producten. Dit resulteert in toenemende vraag vanuit klanten (fietsenmakers, consumenten en food delivery bedrijven) en om dit aan te kunnen, zijn ze op zoek naar jou.

Over je werkzaamheden

Als medewerker bij Heskon ga jij accu’s van voornamelijk elektrische fietsen reviseren. Goed om te weten: je hebt geen specifieke opleiding of diploma’s nodig om deze baan te kunnen vervullen. Hannes vertelt ons. “Als je graag wilt werken en Nederlands kunt, ben je bij ons welkom. Het beheersen van de Nederlandse taal is noodzakelijk om onze trainingen te volgen. Als je daarnaast handig bent met je handen, kan iedereen hier na een aantal trainingen aan de slag.”

Heskon is zowel op zoek naar fulltime als parttime krachten. Als fulltime medewerker werk je van maandag tot en met vrijdag van 08:15 – 17:00 uur. Tussendoor heb je per dag recht op drie keer pauze. Het bedrijf wil zoveel mogelijk medewerkers een vast contract geven, zo ook nieuwe medewerkers als het bevalt. “Ik denk dat we een veilige, overzichtelijke en fijne werkplek bieden.” Het startsalaris voor een fulltime functie bij Heskon ligt tussen de €1750,- en €2100,- per maand bij fulltime dienstverband. Dan heb je ook recht op 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en vakantiegeld.

Naast een hoop fulltime krachten, wil Heskon ook veel parttime medewerkers aannemen die het leuk lijken om bij het bedrijf te werken als bijbaantje. Ook dan kun je een marktconform salaris, fijne werkplek en leuke collega’s verwachten. De dagen dat je werkt zijn volledig in overleg. Is het druk, dan kun je veel werken. Werk je liever wat minder (een aantal ochtenden in de week)? Dan is dat ook mogelijk.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over het bedrijf? Eerder spraken we uitgebreid met Hannes de Jong (jouw mogelijke nieuwe werkgever) over zijn bedrijf. Dit interview lees je hier.

De volledige vacatures checken en direct solliciteren? Bekijk hieronder de volledige vacatures en solliciteer direct.

Werkgever Heskon