Nieuws

de leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 108 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse werkgevers op zoek naar personeel: check hier de leukste vacatures deze week

Nieuwe week, nieuwe kansen! We hebben weer ruim 200 vacatures in de regio online staan in onze vacaturebank. Misschien staat jouw nieuwe droomjob hier wel tussen. Lees snel verder!

Uitgelichte vacatures

#1: Werken bij Heskon

Heskon is een prachtig Tilburgs bedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren (herstellen) van defecte accu’s van elektrische fietsen. Ze groeien gigantisch en zijn dus ook op zoek naar veel nieuwe medewerkers. Wat je gaat doen? Accu’s reviseren. Je hebt hier geen diploma’s voor nodig. Als je graag werkt, je handen uit de mouwen steekt en de Nederlandse taal spreekt en kunt lezen (in verband met de trainingen) ben je welkom. De rest leren ze je bij Heskon zelf.

Heskon zoekt zowel fulltime als parttime medewerkers. Wat je kunt verwachten: een leuke job, fijne collega’s en goede arbeidsomstandigheden.

#2: De Commanderie zoekt zelfstandig werkende koks

De Commanderie is zich aan het voorbereiden op de heropening van de horeca. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar allround zelfstandig werkende koks. Hou je van een feestje, heb je keukenervaring, ben je een teamplayer en op zoek naar een leuke baan binnen een enthousiast team? Dan is De Commanderie op zoek naar jou. Ze verzorgen events van klein tot groot. Van verjaardagen tot bruiloften en van recepties tot personeelsfeesten. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden voor deze gevarieerde keukenjob.

#3: Werken bij De Beekse Bergen

Ook bij De Beekse Bergen zijn ze momenteel heel hard op zoek naar versterking. Ze willen namelijk met een leuk team mensen in de watten gaan leggen die straks weer De Beekse Bergen komen bezoeken. Dit betekent dat ze op zoek zijn naar heel veel medewerkers. Denk aan horecamedewerksters, een restaurantmanager en koks. Benieuwd of er iets voor jou tussenstaat?

Meer leuke vacatures in de regio

Benieuwd naar meer toffe vacatures in de regio van Tilburg? We zetten het voor je op een rijtje!

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 200 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: