TilburgSpint krijgt een vervolg met het BeneFIETSspektakel

benefietsspektakel

Vorig jaar vond de laatste editie van TilburgSpint plaats. Het evenement wat onder meer plaats vond op de Heuvel, in MIDI en EVE was jarenlang een traditie in Tilburg. En het einde hiervan vond Inloophuis Midden-Brabant eigenlijk heel erg jammer. Daarom komt Inloophuis Midden-Brabant met een nieuwe opvolger van TilburgSpint: het BeneFIETSspektakel.

Op zondag 22 september 2019 staan er weer spinningfietsen klaar voor fietsers uit Tilburg en omgeving om zich tijdens het vier uur durende BeneFIETSspektakel in de showroom van Autobedrijf Probaat in Tilburg in het zweet te werken en daarmee sportief bij te dragen aan het ondersteunen van mensen die te maken hebben met kanker.

Oude bekenden van TilburgSpint als Ben Smit, Ilco Jansen en Jochem ten Böhmer en Henri de Haas als vervanger van John Bruers staan ook deze keer weer garant voor vette beats, uitdagingen om het beste uit jezelf te halen en aanmoedigingen om samen de finish te halen.

Meedoen aan het BeneFIETSspektakel

Durf jij het aan? Alleen of samen met familie, vrienden, kennissen of collega’s? Wil jij er ook voor zorgen dat iedereen die te maken heeft met kanker gebruik kan blijven maken van de zorg en ondersteuning die Inloophuis Midden-Brabant verleent? Doe mee en koop dan hier je tickets om mee te doen! De opbrengsten van de inschrijvingen van het evenement, €35 euro per fiets, exclusief €3,62 reserveringskosten, komen in zijn geheel ten goede aan Inloophuis Midden-Brabant.