TilburgSpint viert jubileum op 13 oktober

Op zondag 13 oktober vindt voor de vijfde keer TilburgSpint plaats. Dit jaar wordt er in poppodium 013 gefietst voor het Inloophuis Midden Brabant, een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Met een 4 uur durende marathon hoopt de organisatie zo veel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor dit goede doel.

Het spinevenement duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Er zijn 200 fietsen beschikbaar vanaf 35 euro. Dit jubileumjaar pakt de organisatie extra uit met entertainment voor zowel de deelnemers als de bezoekers! Het evenement heeft als thema: feestelijk, en in dat kader is er ook een verkiezing van de best geklede bezoeker.

Het goede doel
TilburgSpint is een initiatief van de stichting TypischTilburg en ondersteunt elk jaar weer een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Inloophuis Midden Brabant. Dat is een vertrouwde ontmoetingsplek voor iedereen die kanker heeft (gehad). Maar ook voor mensen die in hun nabije omgeving met kanker te maken hebben of hadden. Er zijn wekelijks workshops. Mensen kunnen er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje. Ze kunnen er terecht voor informatie en kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen centraal.

Meedoen
Wil jij, eventueel samen met collega’s, vrienden of familie bijdragen aan dit mooie doel? En ook nog eens een geweldig evenement meemaken? Geef je dan nu op voor TilburgSpint via de website. Wacht niet te lang want het gaat hard met de aanmeldingen!

Foto's TilburgSpint

Bij voorafgaande edities waren ook Tilburg.com fotografen aanwezig. Zij hebben dit mooie event in kaart gebracht en op de foto gezet! Bekijk hier de fotoboeken: