Tilt Festival, Golfgame Night, Seafood Sunday en meer: check hier onze weekend uittips!

Ook deze week zetten we weer de leukste uittips van 22 tot en met 24 september voor je op een rijtje. Ben je benieuwd wat er dit weekend allemaal op de planning staat? Lees dan snel verder!

Uitgelicht

Tilburg Ten Miles

Tilburg staat dit weekend in het teken van de Tilburg Ten Miles. Duizenden hardlopers en wandelaars komen in actie en nog meer sportliefhebbers komen hen aanmoedigen. Dat zorgt traditioneel voor een leuke sfeer in de stad. Op zaterdag staan er al een aantal wedstrijden op het programma, maar de drukste dag en het hoogtepunt vindt op zondag plaats.

Vrijdag 22 september

Bonfire: Een Beetje Verliefd bij De Nachtzuster

Meet EMMERELL en George Kush: zij zullen je rijkelijk vermaken terwijl je met je handjes bij het vuur zit! Hierbij een oproep aan allen met een gouden keel… Of als je het gewoon lekker vindt om te zingen: neem je gitaar mee en stap achter die mic! Na de optredens ga je samen jammen en zingen.

Golfgame Night bij Prise d’Eau Golf

Elke maand is er een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau Golf! Speel de verschillende Toptracer spellen tegen je vrienden, familie of kennissen onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Geen golfervaring? Geen probleem, die heb je niet nodig!

Willem II – TOP Oss

Op vrijdag 22 september 2023 staat de wedstrijd Willem II – TOP Oss op het programma in het Koning Willem II Stadion. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

B-side (Drum & Bass event) bij Hall of Fame

Met trots presenteert Hall of Fame, in samenwerking met drie Tilburgse Drum & Bass fanaten, de allereerste editie van ‘B-Side’. Een nieuw concept waarbij bezoekers en artiesten worden aangemoedigd om de andere kant van het bassgenre te ontdekken. Op deze clubavond krijgen (lokale) talenten een podium en komen internationale artiesten voor het eerst naar Nederland

Zaterdag 23 september

Tilt Festival bij De Nieuwe Vorst

Tilt Festival is terug! Op 23 september keert het literaire festival terug naar Theater De Nieuwe Vorst. Op deze tiende editie ontmoet je de grote namen van morgen en zie je bekende schrijvers zoals je ze nog niet eerder zag. Tilt Festival brengt taal tot leven, dit jaar niet in de Boekenweek, maar in september.

Het Saxofoonfestival in de Schouwburg

Ontdek de magie van de saxofoon op de eerste editie van saxofoonfestival NEVEL 23. Het unieke programma laat de veelzijdigheid en schoonheid van de saxofoon zien; van klassiek tot modern, van jazz tot experimenteel, de saxofoon heeft het allemaal.

Westside Boogie (USA) bij Hall of Fame

Op 23 september stelt Hall of Fame de concertzaal beschikbaar voor een man die geen introductie nodig heeft! Met zijn mixtapes uit 2014 en 2015 heeft Boogie zichzelf voorgoed op de kaart gezet. Zo goed, dat hij zelfs op de radar kwam van Kendrick Lamar, Rihanna en de grote Eminem die Boogie direct heeft getekend bij zijn label ‘Shady Records’.

Zondag 24 september

Boozy Brunch bij VINE

Restaurant VINE zet jullie tafeltje vol met een heerlijke brunch en gaat zo lekker over in de borrel. Tijdens dit spektakel serveren ze onbeperkt mimosa’s en gezelligheid. Wat je mag verwachten: een gezellig zondags concept met onbeperkt mimosa’s en smakelijke gerechten.

Beth Hart eindelijk bij Heyhoef-Backstage

Regelmatige bezoekers van Heyhoef-Backstage kennen de levensgrote banner die in de zaal hangt van Beth Hart en weet dat men bij het Pop-UP podium in de Reeshof een grote fanbase heeft van de Amerikaanse Bluesrock zangeres. Nu komt ze eindelijk een gig verzorgen en wel in de vorm van ‘Delicious Surprise’ met Linda Broekhoven als de Brabantse Beth. Er is geen beter alternatief denkbaar. Linda heeft de vibe, de energie en looks zoals geen ander.

Voorstelling ‘Hup Herman!’ in De Schouwburg

Zondag 24 september staat er weer een  nieuwe voorstelling voor je klaar! Deze feestelijke voorleesopera prikkelt de fantasie van de allerkleinsten. Met een prentenboek, twee spelers en een stuk of wat instrumenten brengt de Nationale Opera Hup Herman! tot leven.

Seafood Sunday bij Albatros Streetfood

Elke laatste zondag van de maand van 16:00 tot 22:00 uur kun je bij Albatros Streetfood genieten van heerlijke zeevruchten. De koks bereiden langoustines, krabscharen en oesters. Je geniet bijvoorbeeld voor maar €10,- van vier heerlijke oesters!

Tilburg Trappers – Hannover Indians

Een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een fantastisch uitje. Een wedstrijd van Tilburg Trappers zit namelijk vol met snelheid, ijs, flinke body checks en veel meer! Deze avond staat Tilburg Trappers tegenover de Hannover Indians.

Open Toptrouwlocatie Route bij Auberge du Bonheur 

Ben jij van plan om te gaan trouwen? Of ben je al verloofd en zijn jullie op zoek naar een prachtige plek voor de dag van jullie leven? Aanstaande zondag staat de Open Toptrouwlocatie op het programma. Ook Auberge du Bonheur opent haar deuren.

Uit-agenda

Benieuwd naar meer uittips dit weekend of aankomende weken? Neem dan vooral een kijkje in onze uit-agenda!