Tineke Aarts presenteert haar nieuwe roman bij Gianotten Mutsaers

Tineke Aarts

Tineke Aarts presenteert op 9 september om 14.30 uur haar nieuwe roman Geboren uit een roos bij boekhandel Gianotten Mutsaers. Deze roman vormt het derde en laatste boek uit de Bonave-trilogie.

Geboren uit een roos

In Geboren uit een roos werkt Juliette Bonave aan een bijzondere wijn. Deze moet de impasse doorbreken waar haar domein door tegenslagen in verkeert. De wijn krijgt onverwachte eigenschappen en zelfs bijna magische krachten, maar dan spelen oude krachten uit de omgeving weer genadeloos op.

De roman is het derde en laatste deel van een trilogie. De Bonave-trilogie is een familiekroniek over vriendschap, liefde en bloedbanden door de tijd heen. Het gaat over zeven generaties vrouwen die vertrouwen op hun eigen kracht tegen de heersende conventies in. Samen met Familiebezit en Marguerite vertelt Geboren uit een roos het kleurrijke verhaal over een gehucht waarvan altijd gezegd werd dat er niets goeds uit voort kan komen.

Tineke Aarts

Auteur Tineke Aarts studeerde taal- en literatuurstudies in Tilburg. Ze was coauteur van het succesvolle boek Leven met een baas. In 2002 emigreerde ze naar Frankrijk, en snel hierna verscheen haar debuut Familiebezit. De tweede roman Marguerite volgde in 2016. Ze heeft veertien jaar aan deze trilogie gewerkt en schrijft daarnaast voor diverse Franse media.

Boekpresentatie bij Gianotten Mutsaers

Iedereen is van harte welkom om de officiële boekpresentatie bij te wonen. Anneleen Siebelink gaat Tineke Aarts interviewen over motieven en achtergronden bij deze familiekroniek over zeven generaties van een Franse wijnbouwfamilie. Na de uitreiking van het eerste exemplaar is er gelegenheid om de Cahorswijn te proeven en jouw exemplaar van Geboren uit een roos te laten signeren.

Wil je naar de boekpresentatie komen op 9 september? Meld je dan vooraf aan via info@gianottenmutsaers.nl, dan zet Gianotten Mutsaers voldoende stoelen klaar.

Nieuwsgierig geworden? Een voorproefje van Geboren uit een roos kun je vanaf 17 augustus gratis ophalen bij de boekhandel.

Tineke Aarts