Tino Martin, Mart Hoogkamer & meer: Hollandse Toppers keert volgende maand terug in de Koepelhal

tino martin hollandse toppers 2022

Ook organisatoren van binnen-evenementen hebben de hoop dat er de komende tijd weer steeds meer feestjes georganiseerd mogen worden. En dus kun je op zaterdag 19 maart 2022 genieten van Hollandse Toppers in de Koepelhal. Het is de vierde keer dat dit muziekspektakel op het programma staat. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

Organisator Q2Events kijkt positief vooruit en pakt daarom uit met een mooi programma. Zo treden onder andere Tino Martin, Mart Hoogkamer, John West, Django Wagner en Jeffrey Heesen op. Ook Vinzzent, Frank Smeekens en Jordy van den Boer zijn erbij. DJ Max Miller zorgt voor de muzikale noten tussen de artiesten door. Kortom: allemaal topartiesten op de bühne.

Kaartverkoop Hollandse Toppers 2022

De kaartverkoop van Hollandse Toppers is inmiddels begonnen. Je kunt de kaarten online bestellen. Ben er snel bij want meer dan de helft van de kaarten is al verkocht. Mocht de editie niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, dan bestaat de mogelijkheid tot een refund. Meer informatie hierover vind je eveneens op de website. 

Benieuwd naar meer evenementen in Tilburg komende periode. Check dan vooral onze uit-agenda.