Tino Martin vervangt Mart Hoogkamer op Festival van het Levenslied

Op zaterdag 3 & zondag 4 juni staat het Festival van het Levenslied weer op het programma op de Tilburgse Paleisring. De beste artiesten van het Nederlandse levenslied treden op deze dagen op. In eerste instantie zou Mart Hoogkamer daar één van zijn, maar zoals je wellicht hebt kunnen lezen, heeft hij al zijn optredens tot 1 juli afgezegd. “Ik ben mijn grenzen overgegaan en moet eerst tot rust komen om een nieuwe balans te vinden tussen mijn passie muziek en eigen energieniveau,” laat de zanger weten via Instagram. 

Maar de organisatie van Festival van het Levenslied heeft razendsnel geschakeld en een vervanger gevonden voor Mart Hoogkamer. Tino Martin treedt namelijk op.

Programma Festival van het Levenslied

Zaterdag

Uiteraard is de line-up van grote Nederlandstalige klasse. Zo komen vertrouwde namen als Stef Ekkel, Ben Cramer, Sieneke, Corry Konings en Ammar zaterdag optreden. Het hoogtepunt van de zaterdag is het orkestdrieluik. Het Euregio Jeugdorkest – dat bestaat uit de grootste talenten van de conservatoria in Zuid-Nederland en Vlaanderen – begeleiden de miniconcerten van Danny de Munck, Ruth Jacott en John West. Drie ervaren topartiesten mét toporkest: beter wordt het niet zou je zeggen.

Zondag

Ook op zondag is het de moeite waard om Festival van het Levenslied te bezoeken. De zondag wordt afgetrapt met het Tilburgs rondje. Verschillende talenten uit eigen stad treden dan op. Hierna volgen optredens van René Schuurmans, Robert Pater, Jeffrey Kuijpers, Wilbert Pigmans, Marianne Weber en Quido van de Graaf. Als dat geen groot feest wordt! Het Festival van het Levenslied wordt in stijl afgesloten met drie van de grootste levensliedsterren van dit moment. Wesly Bronkhorst, Django Wagner en Tino Martin geven allerdrie een miniconcert, ook onder begeleiding van het Euregio Jeugdorkest.

Meer informatie

Voor het feit dat dit grote tweedaagse festival gratis te bezoeken is, mogen we de sponsoren van Festival van het Levenslied dankbaar zijn. Het bedrijfsleven in de regio Tilburg zet zich namelijk in om het festival te bekostigen. Festival van het Levenslied begint op zaterdag 3 juni om 19:30 uur en op zondag 4 juni gaat het terrein om 14:00 uur open. Wil je meer weten over Festival van het Levenslied? Bekijk dan snel de website.