Tip: er staan komende tijd diverse pubquizzen en muziekbingo’s gepland op het Piusplein!

pubquiz café bolle

Voor de leukste muziekbingo’s en quizzen in Tilburg en omgeving moet je bij Café Bolle aan het Piusplein zijn. Café Bolle is natuurlijk al 26 jaar een begrip in Tilburg en daar is altijd al wat te beleven, maar door hun goede samenwerking met Quiz en Fun Events komen daar maandelijks nog heel wat leuke evenementen bij. Komende maanden staat er weer een hoop op het programma. Lees snel verder.

Programma komende tijd

Zo is er 8 maart een extra editie van de Disneyquiz. De eerste datum was volledig uitverkocht, dus voor alle Disney fans of liefhebbers is er een nieuwe kans. De quiz zelf draait vooral om gezelligheid en (jeugd)sentiment en is een feest van herkenning. Dus ook als niet-fanaat is het gegarandeerd een leuke avond.

Op 22 maart is er een heuse Popquiz in Café Bolle waarin je je muziekkennis kunt testen. Het wordt een speciale editie die bewust laagdrempelig is gehouden.  Zo kunnen mensen die voor het eerst meedoen, op een leuke manier kennis maken met popquizzen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen maar meedoen is het leukst.

Vind je het maar niks om liedjes te moeten raden, maar wil je toch lekker meezingen en dansen, dan kun je nog altijd op 12 april terecht in Café Bolle voor de Foute Muziekbingo. De bingo speel je individueel, maar voor je het weet loop je met zijn allen in de polonaise of sta je op de tafel te dansen.

En er valt natuurlijk nog veel meer te beleven. Buiten de themaquizzen en -avonden is er elke eerste woensdag van de maand de reguliere pubquiz. Hier kom je te weten wie er de slimste binnen de groep is of gewoon de meest nutteloze feiten blijkt te kennen, terwijl er ook een hoop wordt gelachen.

En al duurt het nog even, houd deze A-meezing evenementen voor jong en oud ook in de gaten. Op zondagmiddag 23 april is er een heuse Abba Popquiz en Sing-along waarbij je de grootste hits en de mooiste nummers van deze Zweedse supergroep kunt mee komen zingen. En woensdag 24 mei kun je terecht voor een quiz over de geweldige filmreeks High School Musical. Twee unieke belevenissen die je niet wilt missen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de verschillende events die Quiz en Fun Events organiseert bij Café Bolle. Of jezelf aanmelden voor één of meerdere van bovenstaande quizzen of bingo’s? Check dan snel de website.