Tip: films van Tilburgse bioscopen ook thuis te bekijken

tilburgse bioscopen

Hoewel de Tilburgse bioscopen Pathé, Euroscoop (dat door Pathé is overgenomen) en Cinecitta maatregelen treffen om de zalen veilig te houden voor gezondheid van bezoekers, kunnen wij het ons voorstellen dat je de oproep van Premier Mark Rutte serieus neemt en tot en met 31 maart binnenblijft. Kies jij eieren voor je geld en blijf je lekker thuis, maar wil je toch een bioscoopfilm kijken? Het kan!

Pathé thuis

Via Pathé Thuis kun je bioscoopfilms thuis bekijken. Extra fijn: je zit niet vast aan een abonnement, maar kunt gewoon per film afrekenen. Pathé Thuis is beschikbaar op je laptop, Smart TV, Xbox One, PlayStation, Apple TV, Android TV. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

Je kunt films al vanaf €1,99 bekijken. Ook all time favorites zijn via Pathé thuis nog altijd te bekijken. Ben je benieuwd naar het aanbod? Je kunt gratis een account aanmaken en op basis van het aanbod bepalen of je een film wilt bekijken.

Cinecitta at home

Wil jij de films die bij Cinecitta worden vertoond thuis bekijken? Dat kan! Voor €8,50 kun je de verschillende films van Cinecitta thuis bekijken. Check het aanbod op deze website. 

Ook films die je eventueel hebt gemist, zijn via deze website nog te zien.

Toch naar de bioscoop

Ga jij toch naar de bioscoop? Check dan eventjes de bioscoopagenda’s van de verschillende bioscopen.

De drie Tilburgse bioscopen geven aan dat ze maximaal 100 personen toelaten tot de bioscoopzalen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er stoelen vrij zijn tussen verschillende bezoekers.