Tip om de kermis (en hitte) te ontvluchten: Arbie’s Beachhouse & Strandbad

arbie's

Het is volop zomer, de zon schijnt en het kwik stijgt deze week tot hoog in de dertig graden! Geen zin om met die hitte over het kermisterrein te slenteren? Maar wil je ook niet te ver de stad uit? Dan hebben wij wel een tip: Arbie’s Beachhouse & Strandbad in Berkel-Enschot. 

Arbie’s Beach House ligt op een steenworp afstand van Tilburg. Naast het relaxte strand en verkoelende water hebben ze hier een groot terras waar je onder andere kunt genieten van een lunch, diner, barbecue of borrel. Check hier alvast even de menukaart!

Arbie's

Beach house

Na een flinke renovatie werd het compleet vernieuwde Arbie’s Beach House & Strandbad in mei 2018 geopend. Zowel het interieur als exterieur is flink onder handen genomen met als resultaat: een trendy beach house die optimale zomerse sfeer ademt.

Arbie’s Beach House is in het hoogseizoen (juli en augustus) dagelijks geopend van 10.00 tot 00.00 uur. Het strandbad is (tot 18 augustus) ook dagelijks geopend. Hier kun je zwemmen tussen 10.00 en 18.00 uur. Bekijk voor entreeprijzen en huisregels even deze website.

Arbie's

Winactie

Moet jij zéker deze zomer Arbie’s nog gaan uitproberen? Of ben jij al fan en kom je hier maar al te graag? Doen dan even mee aan onze winactie. Arbie’s geeft namelijk aan een gelukkige winnaar een portie nacho’s en een fles rosé weg! Het enige wat je hiervoor moet doen is meedoen aan de prijsvraag. De winnaar wordt op vrijdag 26 juli bekendgemaakt!