Tip tijdens de hittegolf: suppen in de Piushaven (en wij hebben een mooie korting!)

Wè is ’t hèèt, wè is ’t hèèt! Snel op zoek naar verkoeling dus. Uiteraard kun je gaan zwemmen bij een van de fijne zwemlocaties in de regio. Maar misschien vind je het wel leuk om verkoeling te combineren met een activiteit. Dan is suppen dé trend van dit moment. Wist je dat je in de Piushaven sup boards kunt huren? Bijvoorbeeld bij Watersport Piushaven. Lees snel verder. 

Staand op een supboard jezelf vooruit peddelen: dat is wat suppen is. Of je nu een ronde van 1, 2 of 4 uur maakt: het is allemaal mogelijk. Een leuke activiteit met vrienden en familie. Je kunt met je supboard in de Piushaven, het Wilhelminakanaal en langs Moerenburg ‘suppen’.

Voor 1 uur suppen betaal je €15,-, 2 uur kost €25,- en de die-hards die het 4 uur lang volhouden betalen €35,-.

Kortingsactie

Lijkt het jou leuk om te gaan suppen in de Piushaven? Dan hebben wij een kortingsactie voor je. Tot en met 28 augustus 2022 profiteer je met de code ‘TILBURGCOM13’ van (0)13% korting. Je kunt je supboard online reserveren. 

Over Watersport Piushaven

Achter Watersport Tilburg zitten de jonge ondernemers Bas en Sander. Bas stond in Griekenland voor het eerst op een Sup en Sander surfde in Australië. Toen zij samen bij Jaxx Marina op het terras zaten, dachten ze: ‘Dit moet in Tilburg toch ook kunnen?’. Watersport Piushaven was geboren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Watersport Piushaven en de mogelijkheden? Check dan snel de website.