Tip van de redactie: Straattheaterfestival

Op donderdag 24 juli vanaf 18.00 uur is het voor de achtste keer weer tijd voor het Straattheaterfestival tijdens de Tilburgse Kermis. Het spectaculair straattheater is verspreid over de gehele kermis.

Negen verschillende acts, artiesten en groepen zullen de bezoekers tussen 18.00 en 22.00 uur verrassen met verrassende acts. Van humor tot muziek, van theatraal tot futuristisch, alles komt aan bod! Het Straattheaterfestival is een extra toegevoegde waarde aan onze Tilburgse Kermis en zeker de moeite waard om te bezoeken!

De verschillende acts:

 • Olijke Peetje
  Deze meid gaat op onderzoek uit en dat levert hilarische en doldwaze momenten op. Ze gaat de interactie aan met  zowel jong als oud. Ze is niet opdringering of vervelend, eerder nieuwsgierig.
 • Fantastic Drums
  Aah! Een bekend gezicht op de kermis. Deze enthousiaste groep jongeren zweept heel het publiek op met drums en trommels. Iedereen begint spontaan te dansen!
 • Shalton Theatre, Robot met skateboard
  Deze figuren zijn half robot, half mens en zoekt verbinding met de bezoekers van de kermis. Verschillende technische snufjes komen aan bod, gemixt met ontroerende momenten en ontmoetingen. Een voorstelling om niet te vergeten!
 • Duo Savar, TRUSsT
  Dit duo vertrouwt elkaar volledig! Op hun trapeze vliegen ze van hop naar her. Bungelend aan elkaar zetten zij een spectaculaire (en toch wel gevaarlijke) show neer!
 • De Marskamer
  Marskramers, kooplui uit de middeleeuwen, komen tijdens de Tilburgse Kermis weer tot leven. Ze vertellen en zingen leuke verhalen vol met humor en hilariteit.
 • Doublee, Pinokkio & Gepetto
  Wie kent ze niet: Pinokkio & Gepetto van Disney? Ze lopen deze dag gewoon over de kermis en vertellen boeiende verhalen die zij hebben mee gemaakt. En dat is niet gelogen!
 • Stoneage Duo
  Twee surrealistische sculpturen. Plots zijn ze er en niemand weet waar ze vandaag komen, maar ze hebben heel wat te vertellen!
 • Die Bayrische Botschaft, Liesl & Lotte
  Twee zusjes uit Beieren op bezoek in Tilburg. Een steltenact die je niet zo maar vergeet!
 • Snoepy Express
  Wie kent het niet: Hop on, hop off uit London! Nu ook tijdens de Tilburgse Kermis met een heuse trein. De Snoepy-express is fun, voor jong en oud en rijdt op elektriciteit. De locomotief heeft 4 wagons en kan z’n 24 personen vervoeren.

Bekijk hier een filmpje over de donderdag tijdens de kermis van vorig jaar.

Meer over de kermis
Kijk in de agenda om te zien wat er vandaag nog meer te doen is in Tilburg. Wil je weten welke attracties er zijn? Kijk dan hier. Voor de bereikbaarheid tijdens de kermis kun je hier terecht. Voor de openingstijden, check dit artikel. Ben je op de foto gezet door één van onze fotografen? Bekijk dan vooral onze fotoboeken. Meer weten over de Tilburgse Kermis? Bekijk dan www.kermis.tilburg.com.

nieuwsafbeelding_kermistilburg