Tip van de week – Afhaalcentrum Asmin aan de Besterdring

Afhaalcentrum Asmin

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week weer een tip van Joris. Degene die zijn tips regelmatig lezen, weet dat die vaak maar over één ding gaan: lekker eten en drinken. Zo ook nu weer. Joris heeft namelijk weer een nieuw pareltje ontdekt. 

“De lekkerste spots om wat te eten en die veel Tilburgers wellicht nog niet kennen, het is voor mij een sport om die te ontdekken. We delen dan ook regelmatig met vrienden de beste tips om een broodje te halen, uiteten te gaan of een maaltijd af te halen. Nu heb ik er zelf weer eentje ontdekt: Afhaalcentrum Asmin aan de Besterdring.”

“Ik kende Asmin nog niet, maar werd letterlijk door de geur getrokken. Eigenlijk was ik op weg naar een andere broodjeszaak om op de maandagmiddag een lekkere lunch te scoren. Toen ik het zaakje binnenkwam, begon de keuzestress. Ze hebben er zoetigheden zoals baklava, maar ook hartige snacks en broodjes. Ik vroeg de eigenaar van de zaak naar de specialiteiten. Het antwoord; “alles”. De eigenaar vertelde dat hij zelf alles vers maakte. Ik besloot voor een pide met gehakt te gaan en een pide met sucuk (Turkse worst red.). Ze kwamen vers uit de oven en voor de prijs (€2,50 en €3,-) hoef je het ook niet te laten.”

“Zelf koos ik ervoor om het mee te nemen naar huis, maar toen ik een keer later terugkwam, bleek dat je er ook ter plekke een hapje kon eten. De mensen die zaten te eten, hadden allemaal de Etli Ekmek, een soort zelfgemaakte Turkse pizza. Toen besloot ik om die ook te proberen en ook de Etli Ekmek is zeker een aanrader.”

Meer informatie

Naast de pide en de Etli Ekmek hebben ze er nog veel meer lekker dingen om te proeven. Je vindt Asmin Afhaalcentrum aan de Besterdring 101 in Tilburg.

Een website of social media kanalen om te volgen? Dat hebben ze niet. Dus ga vooral een kijkje nemen in de zaak en laat je verrassen door de lekkere smaken.

Benieuwd naar meer tips van onze redactie? Iedere dinsdag delen we een tip op onze website.

Volg ons ook vooral op Instagram en Facebook. Nu je toch bezig bent, druk ook op TikTok op volgen.