Tip van de week – Alle wedstrijden van het EK te zien bij Papa Jim

beerpong papa jim

In de wekelijkse rubriek Tip van de Week tipt de redactie van Tilburg.com jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week een tip van Daan. Na het WK te hebben gezien bij Papa Jim, weet Daan het zeker: tijdens het EK moet je bij Papa Jim zijn!

“Twee jaar geleden tijdens het WK stond Papa Jim zowel binnen als buiten bomvol en hing er echt een geweldige sfeer. Toen Wout Weghorst in de laatste minuut de 2-2 scoorde was het één groot feest! Ik stond daar achter de bar en genoot enorm van de sfeer tijdens een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Binnen staat er een dj die zorgt voor de EK hits en je wordt snel geholpen met je drankjes! Extra tip: wil je niet wachten op je biertje? Bestel dan alvast jouw tapkaart en reserveer een taptafel voor de wedstrijd die je wilt zien. Dit kun je eenvoudig doen via deze website!”

Het EK bij Papa Jim

“Er hangen dit jaar nog meer tv’s buiten bij Papa Jim. Op deze manier kun je iedere wedstrijd van het EK perfect zien. Papa Jim is dan ook hét EK café van Tilburg, je kunt hier namelijk naartoe voor iedere wedstrijd! Na de wedstrijd maken ze bij Papa Jim er nog een groot feest van! Zo kun je bijvoorbeeld bij Papa Jim het welbekende krokodilletje bestellen en kun je jouw vrienden uitdagen voor een potje Beer Pong.”

Eten en drinken

Bij Papa Jim kun je naast genieten van sport en lekkere drankjes, genieten van heerlijke gerechten! Zo hebben ze verschillende hamburgers, Mexican loaded fries, Fish and Chips en nog veel meer. Daarnaast hebben ze ook heerlijke snacks denk aan Buffalo Wings, Hole in One Chicken, Cheesy Pillows en borrelhapjes!

Meer informatie over Papa Jim

Voor meer info over Papa Jim kun je kijken op de Instagram of de site van Papa Jim.