Tip van de week – Alles uit je studiefinanciering halen in Tilburg

Tip van de week

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Jelle jullie zijn tip van de week.

“Het is allemaal duur zat tegenwoordig en zeker in het leven van een student. Ik weet er alles van. Alsnog is er in onze stad genoeg te doen en te beleven voor een studentvriendelijk prijsje. Zo kun jij het meeste uit je StuFi halen!”

Lekker eten bij Tredici

“Als ik over de Korte Heuvel loop, ruikt het altijd heerlijk naar Italiaanse gerechten. Dat komt door Tredici. Dit Italiaans restaurant op het einde van de Korte Heuvel heeft de heerlijkste Italiaanse gerechten. Als je door de deur naar binnenloopt, waan je jezelf in Italiaanse sferen. Je kunt er terecht voor lekkere pasta’s, pizza’s, vis- en vleesgerechten en nog veel meer. Je kunt er al pasta’s en pizza’s eten voor onder de €15,00. Hoe chill is dat? En oh ja, het knoflookbrood moet je geproefd hebben. Dan wil je echt niks anders!”

Borrelen bij Kafee ’t Buitenbeentje

“Nadat je je buik goed vol hebt gegeten bij Tredici, kun je rollend door naar Kafee ’t Buitenbeentje. Voor mij begint de perfecte stapavond bij ’t Buitenbeentje. Je kunt hier terecht voor een gigantisch assortiment aan bier, wijn, mixdrankjes en whiskey’s. Zo hebben ze maar liefst 150 verschillende (speciaal) bieren op fles en acht verschillende bieren op de tap. Op het terras kun je rustig de plannen van je stapavond doornemen. Bij ’t Buitenbeentje is er ook van alles te doen. Zo kun je onderling met je vrienden uitmaken wie de beste darter van de groep is. En kun je elkaar uitdagen met een old-school potje flipperen. Daarnaast is een biertje er helemaal niet duur: voor een klein biertje betaal je slechts €2,00 en een halve liter bier kost maar €4,00.”

Leuke activiteiten

“Heeft jullie groep een avond geen zin om op stap te gaan, maar willen jullie toch iets leuks doen? Ga dan een keer naar NondeJeu. Hier kun je terecht voor leuke indoor uitjes. Denk aan Prison Island, bordspellen spelen en uiteraard kun je er terecht voor een potje Jeu de Boules. Doordeweeks kun je al een baan huren voor €14,00 per uur! Als je dit met een paar vrienden doet, dan ben je voordelig uit en heb je ook nog eens een leuke avond.”

“Ben je – zoals ik – vaak heel erg lui? Plof dan lekker neer op de rode stoelen in de bioscoopzalen van Pathé. Want je kunt namelijk op de voordeeldagen naar Pathé voor maar €6,50. Bij Pathé Tilburg Stappegoor valt de voordeeldag op de maandag en op dinsdag kun je terecht bij Pathé Tilburg Centrum. Wil je meer weten over de Pathé voordeeldagen? Lisanne tipte je al eerder in de tip van de week.”

Tip van de week

In de rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste uitjes, uitjes en hotspots in Tilburg. Zo wordt Tilburg nog een stukje leuker voor je! Benieuwd naar alle tips van de redactie? We zetten een paar leuke tips op een rijtje: