Tip van de week – Een avond genieten bij Dolfijn

In deze wekelijkse rubriek tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Niels jullie zijn tip van de week.

Dolfijn | the plays to be

“Dolfijn | the plays to be vind je aan de Ringbaan-Oost 2A. Dolfijn staat natuurlijk bekend om de vierentwintig moderne bowlingbanen, waar jong en oud zich vermaken, maar sinds de opening op 4 februari 2018 heeft Dolfijn veel meer te bieden.”

“Een aantal weken geleden heb ik mijn broertje, zijn vriendin en mijn vriendin volledig ingemaakt met minigolf en bowlen. Voordat we begonnen met spelen, zijn we eerst het restaurant ingedoken. De menukaart staat bomvol lekkere gerechten. Uiteindelijk koos ik voor spareribs en een ijskoud weizener biertje. De Dame blanche kreeg ik niet in mijn eentje op, tot blijdschap van mijn vriendin. Terwijl ik aan het uitbuiken was, dronk de rest een vers gemaakte cocktail op.”

“Vervolgens haalden we achter de bar vier minigolfclubs en fluorescerende balletjes. Daarna begonnen we aan de reis door de jungle, maar liefst achttien verschillende holes stonden voor ons klaar. Deze minigolfbaan heeft fluorescerende holes, verlicht met blacklight. Dit zorgt voor speciale effecten. Na hole vijf was het al duidelijk dat ik zou winnen, al was de rest het daar niet mee eens. Uiteindelijk is mijn ego gestreeld en heb ik daadwerkelijk gewonnen.”

“Tijd voor revanche? Tuurlijk niet, want we hadden nog meer dingen op de planning staan! Het was tijd voor discobowlen, dus trokken we onze bowlingdansschoenen aan. Na een uurtje bowlen en genieten van verschillende borrelhapjes en drankjes, stond ik bovenaan op het speelscherm. We sloten onze avond af met een Slush Puppie én een brainfreeze.

Parkeren

Als gast van Dolfijn kun je gebruik maken van de parkeergarage onder het pand. De ingang van deze parkeergarage is bij de Professor Romeinstraat. Via de trap of lift kom je vervolgens uit in de hal voor de bowlingbanen. De kosten voor het parkeren zijn €3,00,- en hiervoor kun je maximaal zes uur parkeren.

Carnavalsembleem

Heb je nog ruimte op je boerenkiel? Dolfijn heeft een eigen embleem uitgebracht. Voor slechts €4,50,- per stuk is dit collectors item van jou. Mail snel naar maud@dolfijn.eu, want op=op!

Meer info

Dolfijn | the plays to be vind je aan de Ringbaan-Oost 2A. Naast het bowlen en minigolfen heeft Dolfijn op de eerste etage veel verschillende spellen staan en is er voor de allerkleinsten een speelhoek. Dolfijn is de gehele week geopend, op maandag tot en met vrijdag zijn ze geopend van 14:00 tot 00:00, op zaterdag van 12:00 tot 00:00 en op zondag van 12:00 tot 22:30. Meer weten over de mogelijkheden bij Dolfijn? Klik hier.