Tip van de Week: Bliek in het Dwaalgebied!

In de wekelijkse rubriek Tip van de Week tipt onze redactie jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo proberen wij jouw leven in Tilburg nóg leuker te maken! Deze week weer een tip van Fira. Zij is fan van een winkeltje in het Dwaalgebied; Bliék! Daar kun je allerlei leuke hebbedingetjes kopen! Van vintage sportkleren tot bijzondere sieraden. Alles kan!

“Ik wandel bijna iedere dag door het Dwaalgebied en ik word vaak tóch eventjes naar binnen getrokken bij Bliek. Het is een heerlijke winkel om rond te struinen en iedere keer als ik er ben vallen me weer nieuwe dingen op. De eigenaar, Robin, maakt plantenpotjes van oude poppenkastpoppen en hij verkoopt verschillende retro pareltjes. Hij wilt steeds meer gaan focussen op de sieraden en de sportkleding. Er is genoeg leuks te vinden!”

Bijzondere sieraden

“Bij Bliek verkopen ze sieraden van My Happy Lemon. Je kunt gaan voor oorbellen in de vorm van een dobbelsteen, kabouter of vork of je kunt een ballonhond, planeet of oog om je nek hangen. Ze hebben er allerlei sieraden die nét anders zijn, daar houd ik wel van. Ik heb een ketting met een gouden opblaashondje gekocht en die draag ik iedere dag met plezier. De prijs valt ook nog eens reuze mee!”

Knus winkeltje

“Het kleine winkelpandje is van dinsdag tot en met zaterdag open van 11:00 tot 17:30 uur. Dus wandel vooral even binnen bij het knusse zaakje aan de Nieuwlandstraat. Je raakt geheid in gesprek met de eigenaar en de kans is groot dat je met een nieuw hebbedingetje naar buiten loopt. De winkel heeft een gezellig sfeertje en het is zeker de moeite waard om er eens rond te kijken.”

Meer informatie

Ben jij benieuwd naar wat ze verkopen bij Bliek? Kijk dan eens op de site van My Happy Lemon, op de Instagram of Facebook van Bliek of loop gezellig een keertje binnen!