Tip van de week- borrelen bij Café Bakker

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Daan jullie zijn tip van de week, namelijk borrelen bij Café Bakker op de Korte Heuvel.

Over Café Bakker

Bij Café Bakker kun je terecht voor de lekkerste speciaalbiertjes. Extra leuk: bij Café Bakker hebben ze alleen maar bieren van brouwerijen van Nederlandse bodem. Je vindt Bakker op het midden van de Korte Heuvel, wat al jaren een populaire horecaplek is. De naam Bakker komt niet zomaar uit de lucht vallen, het pand werd vroeger behuisd door Bakkerij van Erven. Met bier als belangrijkste product, geven ze de historie nog een mooie knipoog. Bij Bakker zijn er ook mogelijkheden om de zaal achterin de zaak af te huren of om een verzorgde barbecue te doen in de tuin van Bakker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Café Bakker (@cafebakker)

Eigen ervaring

“Zelf zit ik heel graag met vrienden op het terras van Bakker, lekker rondkijken over de korte heuvel. Vaak worden daar dan ook heel wat lekkere speciaalbiertjes gedronken. Ik vind het heel leuk om mijn speciaalbiertjes bij te houden met de app untappd, hiervoor is Bakker een goed café, omdat er veel verschillende en bijzondere biertjes te drinken zijn.”

“Bij het borrelen, hoort natuurlijk ook een borrelplank. Wij gaan vaak voor ‘de kleine honger’ met kaas, vlees, nootjes en olijven. Het leukste aan Bakker vind ik het personeel, dat kan je goed en op een leuke manier te woord staan over wat voor biertje je voor je hebt en over de keuze van jouw volgende biertje. Ook heb ik laats bij Bakker een heerlijk hoofdgerecht op; de truffelpasta is echt een aanrader!”

Meer info

Voor meer info over Bakker en hun menu, kun je kijken op de site van Bakker.