Tip van de week – De Biertuin van Steck013

In de wekelijkse rubriek Tip van de Week tipt de redactie van Tilburg.com jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week een tip van Quinty. Zij heeft afgelopen week samen met vrienden genoten van een drankje en hapje in de tuin van Steck! 

“De zon scheen en ik kreeg gelijk berichtjes van mijn vrienden of ik een drankje kwam doen in de zon. We zaten na te denken over een leuk plekje om van de eerste zonnestralen te genieten, we kwamen uit op Steck. Vrienden van mij zitten hier wel vaker en hebben mij er nu voor de tweede keer mee naartoe genomen. Binnen hebben ze een hele gezellige huiskamer en buiten hebben ze een superleuke tuin waar je kunt zitten! Daar hebben we dan ook met z’n allen genoten van lekkere speciaalbiertjes in de zon. Daarnaast hebben ze een uitgebreid en uniek menu met veel vega opties. Echt een aanrader!”

Over Steck013

Steck is een eetcafé met een gezellige Biertuin gelegen in het Dwaalgebied. Binnen hebben ze een knusse huiskamer waar je gezellig kunt zitten en ook buiten hebben ze genoeg zitplaatsen. Je kunt er op hun terras uitkijken over de Vijfsprong of lekker genieten van de zon in de Biertuin. In de Biertuin kun je genieten uit meer dan honderd speciaalbiertjes. Genoeg te proeven dus! Ook het menu is erg variërend en er is voor ieder wat wils. Zo kun je er terecht voor een lekkere lunch of diner, maar ook voor een heerlijke borrel ben je bij Steck op het juiste adres.. Er zijn genoeg unieke gerechten of borrelhapjes om uit te kiezen!

Evenementen

Naast een plek om lekker te lunchen, dineren of borrelen organiseert Steck ook regelmatig evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een bierproeverij, tafeltennistoernooi of een optreden van een band of DJ. Het EK komt eraan en alle wedstrijden van Oranje kun je daar zien op groot scherm en bij mooi weer ook buiten! Wil je geen enkel evenement van Steck missen? Houd dan vooral de socials van Steck in de gaten voor alle evenementen!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de menukaart, evenementen of wil je meer weten? Check dan nu de website van Steck en kom gezellig een keertje langs!