Tip van de week – De Dochter van De Slager bij Escape Room 013

Sleutelgat

In de wekelijkse rubriek ‘Tip van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Luuk jullie een tip!

Escaperoom – De Dochter van de Slager

“Een tijdje geleden ben ik met mijn familie naar de escaperoom ‘De Dochter van de Slager’ gegaan. Toen we aankwamen, kregen we een korte uitleg en mochten we meteen beginnen met onze ontsnappingspoging. We waren met een groep van twaalf, dus we moesten goed samenwerken om uit deze escaperoom te komen. We leverden onze telefoons in en stapten binnen in een huis met meerdere verdiepingen. Deze escaperoom is erg spannend en hoe verder we kwamen, hoe meer de spanning bij ons steeg. Met nog maar twee minuten op de klok wisten we onszelf gelukkig te bevrijden.”

“Toen we ontsnapt waren, kwamen we in een kamer met allerlei computerschermen met verschillende beelden daarop. Met infrarood camera’s waren er beelden opgenomen van hoe wij ons best deden om vrij te komen. Met z’n twaalven zijn we helemaal stuk gegaan van het lachen, want dit leverde hilarische beelden op.”

“We sloten de dag af door een hapje te gaan eten bij Café Bolle. Café Bolle biedt diner arrangementen aan voor iedereen die een 013 Escape Room speelt. Het café zit op loopafstand van de escaperoom, ideaal dus. Nadat we de nodige biertjes gedronken hadden en onze magen gevuld waren met een heerlijk driegangendiner, was het tijd om naar huis te gaan.”

Meer informatie

Bij Escape Room 013 heb je twee escaperooms. Je kunt proberen te ontsnappen uit het Escape Hotel, deze bevindt zich aan de Oude Markt 20. Je kunt jezelf ook wagen aan ‘De Dochter van de Slager’, deze escaperoom vind je aan de Juliana van Stolbergstraat 8. De 013 Escape Rooms zijn onderdeel van ‘Bij Maud Uitjes Tilburg’.

De dochter van de Slager is te spelen vanaf minimaal 4 personen en tot en met 16 personen. Je krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen, maar omdat de escaperoom groter is dan gebruikelijk, heeft het nog wat extra’s. De totale ervaring zal ongeveer 90 minuten duren. Ben je met 8 t/m 16 personen, dan zijn de kosten €23,- per persoon. Als je met minder personen bent, is de prijs per persoon wat hoger. Meer weten over de 013 Escape Rooms? Neem dan een kijkje op de website.