Tip van de week – De Tilburg Cadeaukaart: zakelijk en privé het perfecte cadeau voor ieder moment

Tilburg Cadeaukaart

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze keer een tip vanuit onze hele redactie. Namelijk, onze eigen Tilburg Cadeaukaart! Benieuwd? Lees snel verder!

Mocht je onze website en socials in de gaten houden, heb je hem vast wel voorbij zien komen: de Tilburg Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is het ideale cadeau om te geven aan iemand die helemaal verknocht is aan Tilburg. Natuurlijk kun je de cadeaukaart ook geven aan die ene tante die net teveel shopt of die ene oom die op ieder partijtje een borrelplank meeneemt. De mogelijkheden om de Tilburg Cadeaukaart uit te geven in onze stad zijn eindeloos, want je kunt de cadeaukaart inleveren bij vijftig aangesloten zaken. Benieuwd bij welke zaken? Klik dan hier!

Wat is de Tilburg Cadeaukaart?

De Tilburg Cadeaukaart is hét cadeau van Tilburg. Wat deze cadeaukaart bijzonder maakt, is dat elke aankoop een bijdrage levert aan de lokale economie van Tilburg. Door de Tilburg Cadeaukaart te kiezen, steun je lokale ondernemers én draag je bij aan de groei van onze stad. Win-win dus! Of je nu op zoek bent naar een smakelijke lunch of een onvergetelijke dinerervaring. Gaat shoppen in unieke winkels óf avontuurlijke activiteiten voor een gezellig dagje uit, het is allemaal mogelijk!.

Ideaal voor in de kerstpakketen

De Tilburg Cadeaukaart is niet alleen leuk om te geven aan je vrienden of familie, maar de kaart past perfect in ieder kerstpakket. Zo kun je online verschillende cadeaukaarten bestellen, variërend van 10 tot 1000 stuks, je kunt de cadeaukaarten als bedrijf ook blanco bestellen en zelf opwaarderen. Op die manier heb je altijd een geschikt cadeau bij de hand voor een jubileum, verjaardag of natuurlijk in het kerstpakket!

Het bestellen van de Tilburg Cadeaukaart is simpel: je zet een bedrag op de cadeaukaart, je kiest hoe veel kaarten je wilt hebben en klaar is Kees! Nog geen vijf minuten werk dus. Bestel je cadeaukaart hier!

Zelf meedoen

Wil jij met jouw onderneming ook deelnemen aan de Tilburg Cadeaukaart? Leuk! Door mee te doen, vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je bedrijf, maar draag je ook bij aan het versterken van onze lokale economie en gemeenschap. Neem contact met ons op via info@tilburg.com!

Nou, hup. Waor zitte gij nog op te wááchte? Bestellen meej die háándel!