Tip van de week – Een avondje Tilburg Trappers

Tilburg Trappers

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Jelle jullie zijn tip van de week.

“Het is eigenlijk iets wat ik veel te weinig doe: een wedstrijd van Tilburg Trappers bezoeken. Maar ik vind dat iedere Tilburger regelmatig een wedstrijd van de ijshockeyclub moet bezoeken. Tilburg Trappers draait al jaren mee in de top van de competitie Oberliga Nord en ook dit jaar maken ze kans op de titel.”

Meer dan een ijshockeywedstrijd

“Een avondje Tilburg Trappers is meer dan alleen een ijshockeywedstrijd bezoeken, want er is echt van alles te doen voor en na de wedstrijd van de Tilburgse ijshockeyclub. Zo kun je genieten van heerlijke braadworsten, een lekker drankje doen en is er zelfs een biergarten in het stadion aanwezig. Daarnaast zorgen de Tilburg Trappers Fanatics iedere wedstrijd voor een geweldige sfeer in het IJssportcentrum Tilburg en mascotte Bucky weet het goed met de jongste ijshockeyliefhebbers te vinden.”

“Rondom de wedstrijd van Tilburg Trappers wordt er altijd een te gekke show gegeven. Dit is onder andere te danken aan de stadion DJ. Ik mocht hem laatst interviewen, dit leuke gesprek met de goedlachse Jason van Stiphout kun je hier lezen. ”

Wedstrijdschema

“Het wedstrijdschema van Tilburg Trappers staat bomvol. Zo speelt het team  in januari maar liefst tien wedstrijden, waaronder zes wedstrijden in eigen huis. Het volledige programma is hier te vinden. Genoeg reden om een keertje een wedstrijd van de Tilburgse ijshockeyclub te bezoeken!”

Bereikbaarheid

“Het stadion van Tilburg Trappers op Stappegoor is heel makkelijk te bereiken. Zo kun je op je fiets springen en voor je het weet ben je er al. Daarnaast zijn er ook meer dan genoeg parkeerplaatsen op het terrein voor het stadion. Je kunt ook met het openbaar vervoer komen, zo stopt buslijn 1 bij het stadion en buiten de schoolvakanties stopt lijn 601 om de tien minuten voor het stadion.”

Tip van de week

In de rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste uitjes, uitjes en hotspots in Tilburg. Zo wordt Tilburg nog een stukje leuker voor je! Benieuwd naar alle tips van de redactie? We zetten een paar leuke tips op een rijtje: