logo

Tip van de week – een nieuwe coupe bij Fred Style Kappers Tilburg

Max Mulder tip van de week kapper

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week heeft Max een leuke tip voor jullie: Fred Style Kappers. 

Wat is Fred Style Kappers?

Bij Fred Style Kappers in Tilburg kunnen zowel vrouwen, mannen als kinderen terecht voor het knippen, stylen en kleuren van hun haar. De complete haarverzorging is hier beschikbaar: van modelknippen tot kleuren en van wasmassages tot een coupe soleil.

Eigenaar Fred, die overigens zelf vrijwel dagelijks in de kapsalon te vinden is, en zijn team worden gedreven door hun passie voor het kappersvak. Door een creatieve blik op de heersende haarmode, willen zij iedere klant blij maken met een geweldig eindresultaat.

Niet alleen is een afspraak een volledige ontspannende ervaring. Ook is het personeel enorm klantgericht, vriendelijk en gezellig! Ze maken gebruik van kwaliteitsproducten en in de salon heerst er altijd een prettige sfeer. Iedereen loopt weg met een glimlach of blijft terugkomen omdat je haar er altijd goed uit ziet als je bij Fred Style Kappers bent geweest.

Mijn ervaring

“Ik ga niet alleen met een fris kapsel naar huis, maar ook met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en welzijn als ik bij Fred Style Kappers de deur uitloop. Bij het binnenstappen in de stijlvolle en verzorgde salon, voel je meteen de rustgevende sfeer die er heerst. De stoelen zijn comfortabel en je voelt jezelf meteen op je gemak terwijl je weet dat je in goede handen bent. Voordat ze beginnen, nemen ze de tijd om naar je wensen te luisteren. Ze stellen vragen over je wensen en hoe je je haar normaal draagt. Ze kijken ook heel goed naar wat wel en niet bij je past en geven daar goed advies bij. Ik heb deze geweldige kapperszaak al aan twee mensen aangeraden. Zij waren – net als ik – ook helemaal tevreden en zijn nu vaste klanten. Daarom vond ik dat het delen van deze tip met meer mensen de moeite waard was. Want je voelt jezelf gewoon als een nieuw en beter mens na een bezoek aan Fred Style Kappers.”

Meer informatie

Wil jij je haar geweldig laten knippen, verven of weer even verfrissen? Dan is dit echt een aanrader! Dus zoek je nog een nieuwe kapper kan je via hun eigen website of via treatwell snel een afspraak maken.