Tip van de week- Een Valencia bij IJsspecialist EDMA

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Daan jullie zijn tip van de week, namelijk een lekkere Valencia bij IJsspecialist EDMA.

Eigen ervaring

“Zelf rij ik graag even met mijn ouders of mijn vriendin langs IJsspecialist EDMA om daar een heerlijke Valencia te gaan afhalen. De Valencia is mijn favoriete ijsje met nootjes, softijs, chocolade en een grote toef met slagroom er bovenop! Mijn vriendin kreeg de eerste keer toen ze bij mij thuis kwam gelijk een Valencia voor haar neus geschoven, nu is zij ook om! Ook ga ik wel eens sushi afhalen. Als je boven de €20,- zit, dan gaat er 20% van de prijs af. De sushi is heerlijk dus vind ik het een goede deal!”

Over IJsspecialist EDMA

Bij IJsspecialist EDMA kun je genieten van heerlijke friet met een snack, maar ook kun je er lekkere sushi afhalen met twintig procent korting! Ook hebben ze zes ijssmaken die in eigen keuken worden gemaakt! Ze hebben de volgende smaken: roomijs, vruchtenijs, Bastognekoekenijs, stracciatella, chocolade-ijs en aardbeienijs van echte aardbeien! IJsspecialist EDMA bevindt zich in Oud-Noord in de Van Alphenstraat 15.

Meer Valencia locaties

IJsspecialist EDMA is mijn favoriete zaak om een Valencia te halen, maar het is zeker niet de enige zaak waar dit kan! Ook kan de Valencia worden gehaald bij De Ijsvlinder in het Reeshofpark, het ijskraampje op de markt, Van Gool in de Armhoefse Akkers en bij mooi weer kun je bij het Wandelbos ook een lekkere Valencia halen, dus aankomend weekend kun je waarschijnlijk ook in het zonnetje genieten bij het Wandelbos.

Meer info

Voor meer informatie kun je kijken op de site van IJsspecialist EDMA.