logo

Tip van de week – Escape-Hotel 013 in Tilburg

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Jayli jullie haar tip van de week, namelijk het Escape-Hotel 013 op de Oude Markt in Tilburg! 

Wat is Escape-Hotel 013?

Je loopt er misschien zo voorbij, maar op de Oude Markt staat er een hoog, groot en wit gebouw, maar wat is dat eigenlijk voor gebouw? Dit is Escape-Hotel 013 en het is écht een real-life-thriller. Samen met je vrienden of familie ga je de zoektocht aan om binnen een tijdslimiet te kunnen ontsnappen. Je gaat door allerlei kamers opzoek naar verschillende hulpmiddelen, maar je zult ook een aantal puzzels moeten oplossen. Normaal gesproken ga je van kamer naar kamer, maar hier beleef je de ultieme ervaring van rondlopen in een hotel.

Mijn ervaring

“Mijn ervaring met Escape-Hotel 013 was fantastisch! We werden super ontvangen met duidelijke instructies. Ik vond het heel spannend aan het begin, maar toen het spel was begonnen was ik super fanatiek! Sommige spellen waren best lastig, dus we kregen soms een tip. Je moet in dit hotel ook trappen naar boven lopen, je loopt bijvoorbeeld naar de zolder. Ik kreeg echt het gevoel alsof ik in een verlaten hotel rondliep. Nu ga ik natuurlijk niet te veel verklappen, maar als er iets is wat ik in Tilburg zeker kan aanraden, dan is het Escape-Hotel 013!”

“Nog een leuke tip: Ze bieden er ook een andere escape room aan, namelijk: De Dochter van de Slager.”

Meer informatie

Hou jij van een spannend uitje? Dan is dit zeker een aanrader! Omdat de ruimte enorm groot is raad ik je aan met minimaal 8 personen te komen. Durf jij de uitdaging aan? Reserveer dan snel via de website!