Tip van de week – ga gratis naar PUNCH. in De Pont Museum

PUNCH.

Tip van de week is een nieuwe rubriek van Tilburg.com. In deze wekelijkse rubriek tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Jelle jullie zijn tip van de week.

“Voor iedereen die zegt dat kunst saai is: ik ben het zeker niet met je eens. En al helemaal niet op de donderdagavonden in De Pont Museum! Want iedere donderdagavond kan jij jouw zintuigen een PUNCH. geven bij het museum.”

“Laat je verrassen door jonge, Tilburgse makers en ontmoet nieuwe vrienden in het gezellige café van De Pont. Er is ook altijd een DJ aanwezig die muziek door de boxen laat klinken. Als je honger krijgt, moet je zeker eens een homemade soepje proberen. Heel erg lekker en ook nog eens voor een eerlijk prijsje. En het beste moet nog komen, want vanaf 17:00 uur is de entree gratis. Neem een paar vrienden en vriendinnen mee en ontdek het museum!”

De Pont Museum

“Ik vind De Pont echt een begrip in Tilburg. Kijk maar eens naar het gebouw: waar eerst wol werd gespind, wordt het gebouw nu gebruikt voor het tentoonstellen van moderne kunst. Tot en met 29 januari staat het mooie werk van onder andere Ragnar Kjartansson en Fiona Banner tentoongesteld. En als je van fotografie houdt, moet je de Sky Mirror op het Pontplein zeker eens hebben vastgelegd.”

Meer info

PUNCH. is iedere donderdagavond van 17:00 uur tot 21:00 uur. De toegang van de donderdagavonden is gratis. Al met al is het een hele mooie manier om kennis te maken met museum De Pont. Wil je meer informatie over het museum en/of PUNCH.? Neem dan een kijkje op de website van De Pont.