Tip van de week- gratis entree Museum De Pont

In de wekelijkse rubriek ‘Tip van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week heeft Daan een leuke tip voor je. Je geniet namelijk tot 21 februari van gratis toegang tot Museum De Pont! Benieuwd? Lees snel verder.

Doordat Museum De Pont druk in de weer is met de voorbereidingen voor de nieuwe tentoonstelling, waardoor niet alles te bezichtigen is, bezoek je het museum tot 21 februari gratis. Vanaf 24 februari laat je jezelf verrassen door de tentoonstelling van de Franse kunstenares Laure Prouvost en betaal je weer het reguliere tarief.

Over de tentoonstelling

Vanaf 24 februari presenteert Museum de Pont dus de tentoonstelling ‘In the mist of it all, above front tears’ van Laure Prouvost, waarin ze je meeneemt in haar eigen surreële, absurdistische en poëtische wereld. Het artistieke universum van Laure zit vol contrasten: haar werk is humorvol en serieus, ze neemt je mee van het donker naar het licht en ze beweegt tussen fictie en realiteit. De tentoonstelling van Laure Prouvost is te bewonderen tot 18 Augustus 2024.

Mijn ervaring

“zelf ben ik groot musea liefhebber, ik vind het heel leuk om te kijken naar kunst. Daarom ben ik bij museum De Pont op de juiste plek. Toen ik hoorde dat er een nieuwe tentoonstelling was bij De Pont en dat het op de donderdagavond gratis is, ga ik daar zeker een kijkje nemen! Ideaal voor studenten, gratis naar het museum.”

Tarieven

Het normale tarief voor een bezoekje aan Museum De Pont is voor volwassenen €16.00, voor studenten €9.50 en voor kinderen onder de achttien is een bezoekje aan het museum gratis. Extra leuk: iedere donderdagavond tussen 17:00-21:00 is het museum ook gratis te bezoeken.

Meer informatie

Ben jij benieuwd naar Museum De Pont en wil je graag meer weten? Check dan deze website eens!