Tip van de week – ‘Het Schilderspalet’ bij Kandinsky

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week een tip van Fira. Zij heeft dit weekend heerlijk zitten borrelen bij Biercafé Kandinsky!

“Mijn vriend, mijn schoonbroer en ik hadden afgesproken om in Tilburg te gaan borrelen. Mijn schoonbroer is niet heel bekend in Tilburg en hij houdt wel van een lekker speciaalbiertje, zo kwamen we al snel bij Kandinsky uit. Op het gezellige terrasje van het café hebben we genoten van verschillende biertjes, hebben we spelletjes gedaan en smulden we van de borrelplank genaamd Het Schilderspalet.”

Het Schilderspalet

“Mij maak je al snel blij met een borrelplank, vooral als er iets speciaals op ligt. Op Het Schilderspalet vind je lekkere olijven, gehaktballetjes, chickenwings en nog veel meer. Vooral de kaas die erop ligt is lekker! Zaterdag kregen we twee kazen waarin de bieren van Karmeliet en Chimay verwerkt zaten. Zo’n hapje dat je nog niet eerder op hebt maakt het dan nog nét iets lekkerder vind ik.”

Biercafé Kandinsky

“Bij Kandinsky hangt een erg knusse sfeer. Het café zit aan de Telegraafstraat. Zo zit het dus erg centraal, maar is het toch een rustig plekje net buiten de drukte van het centrum. De muren hangen er vol met plaatjes van verschillende brouwerijen en je hebt er een oneindig aanbod aan lekkere bieren! Ik heb er zelf een sport van gemaakt om op Untappd iedere keer een biertje in te checken dat ik nog niet eerder op heb. Daar is bij Kandinsky alle ruimte voor! En als je even niet weet welk biertje je moet kiezen uit het brede aanbod, dan weet de bediening jou wel te adviseren! Kandinsky is een van mijn favoriete cafés in Tilburg.”

Meer informatie

Wil jij meer weten over Biercafé Kandinsky? De nieuwe website komt er binnenkort aan! Maar neem vooral even een kijkje op hun Untappd om alvast uit te kienen welk biertje je er de volgende keer gaat bestellen!