Tip van de week – lekker én voor een zacht prijsje eten aan de Heuvelring bij Dadawan

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week is weer tijd voor iets lekkers en tipt Sven jullie Dadawan. Lees snel verder!

Dadawan is een groot restaurant aan de Heuvelring waar ze de Aziatische en de Westerse keuken combineren. “Ik ben deze zomer voor de eerste keer bij Dadawan gaan eten en dat was verbazingwekkend lekker. Ik had gehoord dat het een soort ‘asian fastfoodrestaurant’ was en dacht langs te gaan voor een snelle hap. Het eten stond zeker snel op tafel, maar dat deed niets af aan de smaak! Ik bestelde de ‘stone plate’ zalm en die was enorm lekker. Mijn vrienden kozen voor de ‘stone plate rumpsteak’ en ook zij waren zeer tevreden. De ‘stone plate’ is een (heel) heet bord waar je vlees of vis nog op na ligt te sudderen, terwijl jij het eten geserveerd krijgt. Dit gerecht krijg jij op tafel met terriyakisaus, heerlijke frietjes en lekkere groenten. ”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DADAWAN (@dadawanfood)

Gerechten

DADAWAN is voornamelijk gespecialiseerd in gerechten geïnspireerd door de Aziatische keuken. Op het menu staan onder andere vier varianten van heerlijke ramen noodles. Een populair gerecht bij veel DADAWAN-vestigingen is de combinatie van lobster en burger, hiervoor betaal je een dagprijs (die altijd schappelijk is). Hierbij geniet je van een halve kreeft, een hamburger, friet en salade. Individuele hamburgers en de mogelijkheid om de kreeft apart te bestellen, zijn ook beschikbaar.

Voor liefhebbers van curry’s heeft het restaurant in de Tilburgse binnenstad ook veel te bieden, met drie verschillende soorten curry’s op het menu. Als je liever verschillende gerechten deelt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het menu omvat diverse sushi-rolls en bijgerechten, waaronder gyoza, springrolls, gepaneerde kipreepjes, gefrituurde garnalen en nog veel meer.

Meer informatie

Extra leuk: bij Dadawan hebben ze Robots in dienst die jouw drankjes en bijgerechten naar je tafel brengen! Wil jij nog meer informatie over Dadawan, het menu of de mogelijkheid om het eten af te halen? Check hier de website. Let op: je kan niet reserveren bij Dadawan dus kom gewoon langs en ga lekker zitten!