Tip van de week – Lunchen bij BackWERK

In deze wekelijkse rubriek tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Ruby jullie haar tip van de week.

BackWERK

“BackWERK zit erg dicht bij ons kantoor, dus als ik een keer mijn lunch ben vergeten dan is de keuze snel gemaakt om daar even langs te lopen. Vaak kies ik voor een van de vele vers belegde broodjes die ook nog eens een goede prijs hebben, maar ik hou ook van de heerlijke huisgemaakte sapjes. Ik kom er meestal met mijn collega’s om iets af te halen, maar je kunt ook plaatsnemen in het cafeetje.”

Breed assortiment

“Niet alleen hebben ze een ruime keuze aan vers belegde broodjes en huisgemaakte sapjes, ook vind je bij BackWERK hartige snacks, koek en gebak, verse soepen en gekoelde dranken. En o ja, er zijn ook genoeg vegetarische en vegan opties!”

Meer info

Broodjeszaak en café BackWERK vind je op de hoek van de Heuvel en de Juliana van Stolbergstraat. Op maandag zijn ze geopend van 11:00 tot 18:00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op donderdag van 09:00 tot 19:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Je kunt BackWERK ook bestellen via Thuisbezorgd. Meer weten? Klik hier.