Tip van de week – mega sale bij fanshop Willem II die deze week voor het laatst open is

In de wekelijkse rubriek Tip van de Week tipt de redactie van Tilburg.com jou met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week een algemene tip van de redactie van Tilburg.com. De fanshop van Willem II is namelijk op 1 juni voor het laatst open dit seizoen. Ook is er momenteel een flinke sale gaande. Lees snel verder. 

Na 1 juni gaat de fanshop dus tijdelijk dicht. Ze gaan dan de voorbereidingen treffen voor het volgende seizoen. Deze week kunnen supporters nog tijdens reguliere openingstijden in de fanshop terecht. De fanshop is van woensdag t/m vrijdag van 13:00 – 17:00 uur open. Zaterdag is de fanshop van 10:00 – 14:00 uur open.

Robey Mega Sale

Momenteel is de Robey Mega Sale gaande. Dat betekent dat je profiteert van minimaal 50% korting op wedstrijd- en trainingskleding. De warming-up collectie is zelfs verkrijgbaar tegen 60% korting. Ook de Willem II x Robey Varsity Jackets zijn voor de helft van de prijs beschikbaar.

Naast de wedstrijd- en trainingskleding is ook de ‘Samen naar de Heuvel’ merchandise met 50% afgeprijsd. Dus wil jij graag een herinnering aan het kampioensjaar scoren, zorg dat je er snel bij bent want het is je laatste kans om een item te scoren.

Online shoppen

Heb jij deze week geen tijd om langs te gaan bij de fanshop in het Koning Willem II Stadion? Je kunt uiteraard ook online shoppen. Klik hier om direct naar de online fanshop te gaan.

Seizoenkaart kopen

Overigens is het ook al mogelijk om je seizoenkaart te verlengen. Wil jij je plekje behouden? Dan heb je tot dinsdag 4 juni 12:00 uur de tijd. Daarna vervalt het recht om jouw plekje te behouden. Wil jij liever verhuizen naar een andere plek in het stadion? De verhuisperiode staat van dinsdag 4 juni 12:00 t/m donderdag 13 juni 12:00 uur op het programma. Nog geen seizoenkaart? De vrije verkoop van seizoenkaarten start op maandag 17 juni om 12:00 uur.

Wil je meer informatie over de seizoenkaartverkoop? Check dan snel deze link.