Tip van de week – merkenoutlet geopend in de Heuvelstraat

De tip van de week is een nieuwe rubriek van Tilburg.com. In deze wekelijkse rubriek tips de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes, nieuwtjes of hotspots van Tilburg. Tips waar je misschien wel wat aan hebt. Deze week geeft Joris jullie een tip. Lees verder. 

“Laatst liep ik door de Heuvelstraat en zag ik dat het pand waar schoenenwinkel Sacha was gevestigd, leeg stond. Het pand stond te huur. Afgelopen zondag liep ik wederom door de straat en zag ik dat er een tijdelijke merkenoutlet in het pand is gevestigd. Het is een outlet van de Oisterwijkse kledingwinkel Roomer!”

Joris nam een kijkje binnen. “Ze hebben er zowel merkkleding voor dames als heren. Maar mijn aandacht ging uiteraard uit naar de herenkleding. Ze hebben merken als CP Company, Lyle & Scott, MA. Strum, GENTI, Armani en 7 For All Mankind. De meeste kleding was minstens de helft afgeprijsd, maar sommige kleding nog veel meer. Zo kun je er ook twee merkjeans scoren voor €100,-. Ook hebben ze er schoenen staan.”

Merkenoutlet

Het aanbod in de outlet wisselt steeds door. Zo wordt de winkel richting het einde van de week steeds aangevuld met nieuwe kleding. De openingstijden vind je hieronder.

  • Donderdag: 13:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag: 13:00 – 17:00 uur

Sacha

Overigens kun je nog steeds bij Sacha terecht in Tilburg. De winkel aan het Pieter Vreedeplein is namelijk gewoon geopend.