Tip van de week – Papa Jim, dé sportsbar in Tilburg

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Sven jullie zijn tip van de week, namelijk Papa Jim Sportsbar aan de Paleisring in Tilburg.

Papa Jim Sportsbar

“Mijn favoriete bar in Tilburg is Papa Jim Sportsbar. Deze parel van een sportsbar heeft alles wat je je als sportliefhebber kan wensen. Als er een vette wedstrijd op de planning staat, ga ik graag met een aantal vrienden naar Papa Jim om daar van het spel te genieten. Op meer dan dertig schermen kun je, zowel binnen als buiten, alle denkbare sporten bekijken. Een echte aanrader. De bar is te vinden aan de Paleisring, midden in het centrum van Tilburg.”

Lekkere hapjes en biertjes

“Of mijn favoriete club nu in de middag of in de avond speelt, een potje sport kijk je niet zonder een lekker drankje en een lekker hapje. Bij Papa Jim kom je niks te kort! Voor mij gaat er niks boven een lekkere portie bitterballen tijdens een potje voetbal van mijn favoriete club Willem II, maar ook de BBQ Buffalo wings zijn om over naar huis te schrijven. Blijf jij graag hangen na de wedstrijd? Geen zorgen! Geniet hier van verschillende burgers. Je eet met gemak je buikje rond.”

“Heb jij geen zin om te wachten op je biertje? Er is natuurlijk niets vervelender dan sport kijken met een droge mond, daarom tap jij bij Papa Jim jouw eigen biertje! Het concept is heel simpel: je krijgt een seizoenkaart aan de bar en die waardeer je vervolgens op. Deze gebruik je om biertjes voor jou en je maten te tappen. Reserveer een taptafel met je vrienden en zet geld op die seizoenkaart, zodat jij de hele wedstrijd genoeg biertjes voor je neus hebt staan!”

Meer informatie

Dit weekend staat het Nederlands Elftal op het programma voor de EK-kwalificatie wedstrijden tegen Griekenland en Ierland. Aarzel niet en reserveer een tafel voordat je te laat bent. Ook met een grote groep kan je terecht bij Papa Jim, reserveer snel via deze website.