Tip van de week – Prison Island bij NondeJeu

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Luuk zijn tip over Prison Island bij NondeJeu. 

NondeJeu

“Bij NondeJeu kun je terecht voor verschillende toffe activiteiten. De activiteiten zijn te spelen voor jong en oud en je kunt je bezoek combineren met een drankje en hapje. NondeJeu staat bekend om hun acht schitterende Jeu de Boules banen en natuurlijk om het altijd spannende Prison Island. Wanneer ik naar NondeJeu ga, weet ik zeker dat ik een gezellige dag ga hebben. Zelf ben ik erg competitief en dat komt bij NondeJeu goed van pas. Prison Island is een combinatie van enorm je best doen, fysieke beproevingen en je hersenen flink laten kraken.”

Prison Island

“Mijn vrienden en ik waren op zoek naar een leuke activiteit voor op de vrijdagavond. Na een tijdje zoeken, kwamen we op NondeJeu uit. Iedereen was enthousiast over het idee en voor we het wisten, zaten we in de kelder van het Pieter Vreedeplein. Extra tip: reserveer je bezoek! Wij hadden dit niet gedaan en dat betekende dat we anderhalf uur moesten wachten tot we van start konden gaan. Eigenlijk vonden we dat helemaal niet erg, want dit gaf ons de kans om de Jeu de Boules banen te testen. We bestelden twee pitchers bier en anderhalf uur vloog zo voorbij!”

“We waren met z’n zessen en ons werd gevraagd of we twee teams van drie wilden maken en om een originele teamnaam te bedenken. Vervolgens mochten we naar binnen om zo snel mogelijk uit dertig verschillende cellen te ontsnappen. Bij iedere cel staat een moeilijkheidsgraad aangegeven en je ziet hoeveel punten je kunt halen. Bij de ene kamer heb je behendigheid nodig, bij de andere kracht of een goed stel hersens. Er is dus genoeg afwisseling en zeker ook genoeg uitdaging. Na één uur stopte de tijd en waren er geen punten meer te halen.”

“We kregen de punten op papier en tot mijn grote verbazing zat ik in het verliezende team. Je krijgt te zien hoeveel punten je bij elke kamer hebt gehaald en dit was een grote tegenvaller voor ons. Na het verlies te hebben geaccepteerd, besloten we om de laatste trein terug te pakken. Het was een erg geslaagde avond dus!”

Het tweede bezoek

“Acht maanden later heb ik Prison Island nog een keer gespeeld met mijn familie. Van te voren dacht ik dat ik alle cellen nog had onthouden, maar dat bleek toch even anders te zijn. Bij de meeste kamers moest ik weer goed nadenken en wist ik niet direct wat ik moest doen. Prison Island blijft leuk, ook als je het ooit als eens hebt gespeeld.”

Openingstijden

Benieuwd wanneer jij terecht kunt bij NondeJeu? We zetten de openingstijden voor je op een rijtje!

  • Maandag: gesloten;
  • Dinsdag: gesloten;
  • Woensdag: 12:00 uur tot 00:00 uur;
  • Donderdag: 12:00 uur tot 00:00 uur;
  • Vrijdag: 12:00 uur tot 01:00 uur;
  • Zaterdag: 12:00 uur tot 01:00 uur;
  • Zondag: 12:00 uur tot 23:00 uur.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van NondeJeu!