Tip van de week – Schaatsen op de Heuvel

Tilburgs Winterparadijs

Tip van de week is een nieuwe rubriek van Tilburg.com. In deze wekelijkse rubriek tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Lydia jullie haar tip van de week.

Schaatsen op de Heuvel

“Houd jij – net als ik – alleen van de winter vanwege kerstlichtjes, glühwein en schaatsen? Dan heb ik dé tip voor jou! Je kunt sinds vrijdag 2 december namelijk schaatsen op de Heuvel bij het Tilburgs Winterparadijs. Ook is het helemaal niet duur. Voor  €7,- kun je namelijk zo lang schaatsen als je wilt. Als je geen eigen schaatsen hebt, kun je deze huren voor €5,-. Het Tilburgs Winterparadijs is tot en met 8 januari 2023 geopend, dus je hebt nog wel even om het ijs op te gaan.”

Tilburgs Winterparadijs

“Vanwege de duizenden gezellige kerstlichtjes en kerstversiering waan je je bij het Tilburgs Winterparadijs in een soort winterwonderland. Naast schaatsen is er is van alles te doen tijdens het Tilburgs Winterparadijs, zo zijn er verschillende optredens en zelfs de talentenjacht Tilburg Got Talent. Ook is er naast de ijsbaan een winterpaviljoen, waar je terecht kunt voor glühwein, chocomel of andere lekkere drankjes. Daarnaast vind je bij het Tilburgs Winterparadijs ook een kersttrein, trampoline, nostalgische draaimolen en kun je er genieten van heerlijke churros.”

Winactie

“Extra leuk: wij mogen 2 x 4 kaarten weggeven voor een dagje Tilburgs Winterparadijs. Dit is inclusief schaatsen, een drankje en meer. Klinkt dit als (kerst)muziek in jouw oren? Kijk dan op onze Facebookpagina voor de winactie en wie weet kom ik jou wel tegen op de schaatsbaan!”

Meer informatie

“De schaatsbaan is alle dagen geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur, met uitzondering van kerstavond en oudjaarsavond. Dan sluit de ijsbaan namelijk om 18:00 uur. Het Winterparadijs Café hanteert vaak ruimere openingstijden, zodat je na je rondje schaatsen nog kunt genieten van een heerlijke glühwein. Meer informatie over het programma van het Tilburgs Winterparadijs vind je hier.”