Tip van de week – Silent Disco op de MeiMarkt

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week heeft Lisanne weer een tip voor je. Lees snel verder!

Haar tip: de Silent Disco op de MeiMarkt. “De MeiMarkt vind ik één van de leukste evenementen in de stad. Deze nachtelijke rommelmarkt is eigenlijk één groot rariteitenkabinet. Eigenlijk wordt het bezoek van een rommelmarkt en stappen hier met elkaar gecombineerd. De hele stad loopt de hele nacht uit en de sfeer is altijd gezellig en ludiek. Je ziet de meest gekke dingen op de MeiMarkt. Maar wat veel mensen niet weten, is dat er op de Heuvel een Silent Disco wordt georganiseerd. Je kunt hier gezellig komen feesten met een koptelefoon op je hoofd terwijl je zelf kiest van welk kanaal je de muziek luistert. Lekker stappen in de buitenlucht dus. De weersvoorspellingen zijn ook nog eens super goed.”

Ook de Silent Disco op de MeiMarkt speelt uiteraard in op de grootste nachtelijke markt van Nederland. “Je kunt online voor 4 euro een koptelefoon huren of aan de deur voor 8 euro. Bij de entree laat je vervolgens één item zien wat je op de MeiMarkt hebt gekocht en je bent binnen. De Silent Disco duurt van 22:00 – 04:00 uur. Mochten de weergoden ons toch ineens slecht gezind zijn – waar het niet naar uit ziet – krijg je een refund.”

Meer informatie

Nog wat praktische informatie voor de Silent Disco op de MeiMarkt. Zo hebben bezoekers met een ongescande ticket voorrang op de rij. Je mag tussendoor het terrein verlaten om even op de MeiMarkt te gaan struinen. Je ontvangt dan een polsbandje of een stempel. Hiermee krijg je overigens geen voorrang meer op de rij. Dus het verlaten van terrein is wel op eigen risico. Wanneer het terrein vol is, hanteert de organisatie één uit, één in. Bij de entree ontvang je een koptelefoon. Hou deze goed bij. Raak je hem kwijt of gaat de koptelefoon kapot? Dan betaal je 50 euro.

Een koptelefoon huren kan via deze link.

Meer informatie over het event? Check dan deze Facebook-pagina.