Tip van de week – Twee cocktails en een borrelplank voor 15 euro bij Stadscafé Brick!

Tip van de week is een nieuwe rubriek van Tilburg.com. In deze wekelijkse rubriek tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Ruby jullie haar tip van de week.

Stadscafé Brick

“Laatst was ik samen met mijn zusje op zoek naar een gezellig plekje om te zitten. We kwamen uit bij Stadscafé Brick. Hier kwamen we erachter dat we voor maar €15,- twee cocktails en een borrelplankje konden bestellen! Zij nam de Limoncello Spritz en ik de Rosé Spritz, ze smaakten allebei echt heerlijk. Op het plankje kregen we twee kaasjes, olijven en nootjes.”

Menukaart

“We namen een kijkje op de menukaart en die zag er supergoed uit. Er is een ruime keuze voor zowel lunch als diner. Voor de lunch kun je kiezen uit salades, panini’s of rustieke boterhammen met bijvoorbeeld pittige kip, vitello tonnato, Noorse zalm of kroketten. Maar ook hebben ze tijdens de lunch warme gerechten, zoals verschillende soorten burgers. Op de dinerkaart is er ook genoeg keuze. Als voorgerecht kun je kiezen uit bijvoorbeeld gamba’s met toast, pannetje bospaddenstoelen of Brick’s buikspek. Bij de hoofdgerechten staan bijvoorbeeld Indische saté ayam, zalmfilet, vegetarische quiche en botermalse biefstuk op de kaart.”

Meer informatie

Stadscafé Brick is op woensdag en donderdag geopend van 15:00 tot 00:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 15:00 tot 01:00 uur en op zondag van 15:00 tot 22:00 uur. Wil je meer weten over Stadscafé Brick of een kijkje nemen op hun menukaart? Klik dan hier!